BIST 9.680
DOLAR 32,44
EURO 34,46
ALTIN 2.480,29
HABER /  GÜNCEL

Yeni Şafak yazarı Hikmet Genç baltayı taşa vurdu

Yeni Şafak yazarı Hikmet Genç, Gülen'in rehinelerle ilgili dün verdiği "teşekkür ilanı "ndan habersiz yazdığı zehir zemberek yazıda kendisine "şimdi de ilan versene" diye seslendi.

Abone ol

INTERNETHABER.COM

Türkiye'yi sevince boğan, dünyanın da gündemine oturan '49 rehinenin kurtarılması'na ilişkin neredeyse tüm gazetelerin köşe yazarları da bugünkü yazılarında konuyla ilgili açıklamalar ve analizler yaptı. 


Yeni Şafak yazarı Hikmet Genç ise bugünkü yazısında 101 günlük esaret sürecinde, hükümete 49 rehineyle ilgili 'yüklenen' her kesimi topa tuttu. Genç, yazısında özellikle Gülen'e seslendiği kısımda çok sert eleştirilerde bulundu fakat Genç, Gülen'in dün verdiği ilandan belli ki habersizdi.

Gülen'in "İsrail'i kınamaması"yla başladığı eleştirisinde "bazı ABD basın organlarına IŞİD'i kınama ilanları veren" Gülen'e "kurtarılan rehineler için MİT'e de teşekkür ilanı ver" diye seslendi, fakat Gülen dün ilan vermişti.

İşte o ilan:

gulen.-jpg.jpg


Genç'in yazısının ses getiren o kısmı:

Şimdiye kadar hiçbir platformda, onca insana kıyan terör devleti İsrail'i kınamayan, vatandaşlarımızın kurtulmasından birkaç gün önce yüzbinlerce dolar ödeyerek ABD gazetelerine 'IŞİD'i kınayan ilanlar' veren kainat imamı!...

"TEŞEKKÜR İLANI VERSENE..."

Bugün de, kurtulan rehineler için hükümete ve MİT'e bir teşekkür ilanı versene!...

"ALLAH'IN İZNİYLE HER ZORLUĞUN ÜSTÜNEN GELİR BU ÜLKE..." 

Yeni Türkiye'nin hedefleri büyük... Allah'ın izniyle her türlü zorluğun üstesinden gelir bu ülke...

Terör örgütünün elindeki rehineler de kurtulur...

"BEYNİNİ VERENLERİN DURUMU FARKLI"

Lakin, 'beynini rehin verenler'in durumu farklı!...

Yapacak fazla bir şey yok...

Allah kurtarsın!...