BIST 9.070
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.326,31
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Yeni Akit yazarından CHP'yi çıldırtacak tezek yazısı!

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, Düzce'de Adalet Yürüyüşü güzergahına tezek dökenlere sahip çıktı, CHP'lileri kızdıracak bir yazı kaleme aldı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün 13. gününün sonunda Düzce’de konaklanılacak bölgeye bir kamyondan tezek dökülmüştü. Tezeği dökenlere para cezası kesilmişti. 

Tezekli protestoyu bugünkü köşesine taşıyan Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, tezeği dökenlere sahip çıktı. "Ben bu sivil eylemi tuttum" diyen Karahasanoğlu, “Tezek 1 saatte temizlendi, ya sizin pislikleriniz?” diye sordu ve CHP'lileri kızdıracak bir yazı kaleme aldı. 

“...

Ankara’dan başlatılıp, Maltepe’de biteceği açıklanan, ama aslında ipleri elinde tutanların ülkesi olan Almanya’ya, ABD’ye kadar devam edecek olan yürüyüşün “pisliği” böylece sembol bir protesto ile halkın hafızasına kazınmış oldu.

Kim ne derse desin.. Ben bu sivil eylemi tuttum.

Holdinglerin, koca koca Prof’ların, strateji uzmanlarının ve dahi çok bilmiş böyük böyük politikacıların bulunduğu CHP’nin “Adalet yürüyüşü” ile hedeflediği algı operasyonu, kabul etmek gerekir ki Düzceli sıradan bir vatandaşın protestosu ile, bir anda tersyüz oldu.

Bu açıdan da “tezek eylemi”, her türlü takdiri hakkediyor.

Siz taa Ankara’dan İstanbul’a kadar, yolu işgal edip yürürsünüz, bu sizin için bir hak olur da…

Size tepki göstermek isteyen vatandaş, yolunuza tezek dökemez mi?

Siz ne derseniz deyin döktü de zaten.”

“VATANPERVER DÜZCELİ”

Akit yazarı “Yürüyenlerin günlere yayarak yaptığı eylemi, 10 dakikalık tek tepki hareketiyle çöpe attırdı…” dedikten sonra “Varsın; halkın yolunu işgal edenlere, o yürüyüş sırasında yola attıkları çöplerle kirletenlere tek ceza kesemeyenler, “tezek eylemi” yapan vatandaşa 3.000 TL’lik cezayı anında kesiversinler… Kimi vatanı için ceza yer.. (Bakınız, hainlere destek çıkanların yoluna tezek döken vatanperver Düzceli…) Kimisi de vatanına ihanet ettiği için ceza yer.. (Bakınız Can Dündar ve Enis Berberoğlu.) CHP yöneticileri gibi kimilerine de, vatan hainlerine avukatlık yapmak düşer” diye yazdı.