BIST 9.797
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,02
MEDYA

Yemekteyiz'de hile yapan Tansu Taşkın aldığı puana isyan etti!

TV8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'e bu hafta Tansu Taşkın damga vurdu. Annesinin yaptığı salatayı masaya koyarak büyük tepki çeken Tansu Bey, kaç puan aldı ve kaçıncı oldu? İşte Yemekteyiz Tansu'nun aldığı puan

TV 8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'e bu hafta Tansu Taşkın'ın skandal hilesi  damga vurdu. Haftanın ikinci gününde yarışan Tansu Bey, kural dışına çıkarak annesinin hazırladığı salatayı ve yoğurduğu köfteleri diğer yarışmacılara ikram etti. Yapım ekibinin dikkatinden kaçmayan detay programın sunucusu Onur Büyüktopçu ve diğer yarışmacıların tepkisine neden oldu.

TANSU TAŞKIN KAÇ PUAN ALDI: Haftanın finalinde Tansu Bey, diğer yarışmacılardan bir puan alınca büyük şaşkınlık yaşadı. Tansu Bey, verilen puanlara 'Böyle terbiyesizlik olmaz.' diyerek isyan etti. İşte o anlar.

TANSU TAŞKIN KİMDİR? 34 yaşındaki Tansu Taşkın, haftanın ikinci günüde yarışacak. Bekar olan yarışmacının memleketi İzmir. Özel güvenlik görevlisi olan yarışmacının hobileri arasında futbol ve basketbol oynamak, kaykay kullanmak ve bisiklete binmek var. Düşüncelerini kimseden saklamayan gerçekçi birisi olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz yeni yarışmacıları Ebru kimdir Tansu ve Meleha nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Ebru kimdir Tansu ve Meleha nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Ebru kimdir Tansu ve Meleha nereli?Yemekteyiz yeni yarışmacıları Ebru kimdir Tansu ve Meleha nereli?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Sitene Ekle
Etiketler