BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.402,43
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yaza damgasını vuracak filmler

ABD'de de son iki haftanın en çok izlenen filmi Örümcek Adam 3'ün en büyük rakibinin Shrek The Third olacağı bildirildi.

Abone ol

Dünya genelinde izlenme rekorları kıran ve ABD'de de son iki haftanın en çok izlenen filmi olan Örümcek Adam 3'ün gişelerdeki en büyük rakibinin ''Shrek The Third'' (Üçüncü Shrek) olacağı bildirildi.

ABD'de cuma günü gösterime girecek olan Shrek çizgi serisinin üçüncüsünün, iki hafta içinde dünya genelinde 632 milyon dolar hasılat yapan Örümcek Adam 3'ün tahtını sallayabileceği belirtiliyor.

İlk iki filmi 2001 ve 2004 yıllarında gösterime giren ve toplam 1.4 milyar dolar hasılat getiren Shrek serisinin üçüncüsünde, filmin kahramanı yeşil dev Shrek bir yandan krallığa bir yandan da babalığa alışmaya çalışıyor.

Örümcek Adam 3 ve Shrek the Third'ün ardından yine bir seri filmi olan Karayip Korsanları da Mayıs ayının sonunda gösterime girecek. Karayip Korsanları'nı yaz sezonunda gösterime girecek olan George Clooney ve Brad Pitt'in başrolünde yer aldıkları "Ocean's 13," Matt Damon'ın bir kiralık katili canlandırdığı "The Bourne Ultimatum" ve Bruce Willis'in aksiyon filmi "Die Hard 4 (Live Free and Die Hard)'' izleyecek.