BIST 10.636
DOLAR 32,26
EURO 35,05
ALTIN 2.427,82
HABER /  DÜNYA

Yavuz Sultan Selim ağaç düşmanı değil

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3. köprünün adının “Yavuz Sultan Selim” olarak açıklanmasıyla ilgili, “Yavuz...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3. köprünün adının “Yavuz Sultan Selim” olarak açıklanmasıyla ilgili, “Yavuz Sultan Selim ağaç düşmanı değildir, orman düşmanı değildir” dedi.
CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen, “Kent ve Sanatçı Buluşması: Ustalara Saygı” programına Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Uğur Dündar, Müjdat Gezen, Erol Evgin, Tarık Akan, İlber Ortaylı, Zihni Göktay, Haldun Dormen gibi çok sayıda sanatçı katıldı.
Burada program öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, 3’üncü köprünün adının “Yavuz Sultan Selim” olarak açıklanmasıyla ilgili “Yavuz Sultan Selim ağaç düşmanı değildir, orman düşmanı değildir” dedi.
Daha sonra sahneye çıkan Kılıçdaroğlu, kent hayatına ve kent kültürüne katkılarından dolayı ustalara teşekkür plaketi takdim etti.
Kılıçdaroğlu, programın ardından tekrar belediye stantlarını ziyaret ederek, kendine ikram edilen yiyeceklerin tadına baktı.
(İHA)