BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.442,76
HABER /  DÜNYA

Yaşlı kadın boğazı kesilerek öldürüldü

Başkent’te 85 yaşındaki bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetle ilgili yaşlı kadının komşusu gözaltına alındı. <br/>Alınan bilgiye g...

Abone ol

Başkent’te 85 yaşındaki bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetle ilgili yaşlı kadının komşusu gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Mamak İlçesi Saime Kadın mahallesi Asım Gündüz Caddesi 13 numarada yaşayan 85 yaşındaki Besime Şahin’den yakınları haber alamayınca durumu polise haber verdi. Eve giren polis ekipleri yaşlı kadının cesedi ile karşılaştı. Polisin yaptığı incelemede Şahin’in başına sert bir cisim vurulmasının ardından boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlendi.
Olayla ilgili çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın yaşandığı evin kapısında herhangi bir zorlama olmadığını tespit etti. Yaşlı kadının katili tanıdığı için kapıyı açtığından hareket eden polis ekipleri komşularının ifadelerine başvurdu. Kadının telefon kayıtlarını inceleyen polis ekipleri aynı binada oturan 25 yaşındaki Ali B. ile konuştuğunu tespit etti. Cinayet Büro Amirliği’nde ifadesine başvurulan Ali B. yapılan sorgusu sonucunda cinayeti itiraf etti. Zanlı, fast food açmak için tefecilerden yüklü miktarda borç aldığını ifade ederek parayı ödeyemeyince altınlarını almak için komşunu öldürmeyi planladığını söyledi.
Yaşlı kadını öldürmede kullandığı bıçağı iş yerinde bir çöp kutusuna attığını polise anlatan zanlı, gasp ettiği 4 bileziği de bir kuyumcuda bozdurduğunu itiraf etti. Polis sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.
(İHA)