BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.425,66
HABER /  MEDYA

Yasak Elma 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ender Halit ile Yıldız'ın ensesinde

FOX TV'nin yeni bombası Yasak Elma 9.son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Halit ile Yıldız evlendi. Ancak Ender peşlerini bırakmıyor. Yasak Elma 9.son bölüm ardından Yasak Elma 10.yeni böüm fragmanı yayınlandı. İşte Yasak elma 10.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

FOX TV ekranlarında kısa bir süre önce izleyici karşısına çıkmaya başlayan Yasak Elma her geçen gün bağımlılık yaratıyor. Halit ile Yıldız muhteşem bir düğün ile evlendi. Ender ise daha muhteşem planlar peşinde. Yasak Elma 9.son bölüm ardından Yasak Elma 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Yasak Elma 9.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Yasak Elma 10.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

YASAK ELMA 9.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Halit’in hazırlattığı evlilik sözleşmesini imzalatmak istemesi üzerine Yıldız çok şaşırmıştır. Ama Halit’i de kaybetmek ve şüphelendirmek istemez. Ender, tüm olanlardan sonra Yıldız’dan intikam almakta ve onun bir açığını yakalamakta da kararlıdır.

Yıldız ve Halit’in evliliği yüzünden yanlış anlaşılmak istemeyen Zeynep ise Alihan ile yaşadıkları ilişkiyi saklamaya karar verir. Yavaş yavaş Zeynep’e aşık olduğunu fark eden Alihan bu aşkın onu değiştirdiğinin farkına varır. Bunun üzerine ise yapacağı yeni hamle ile Zeynep’i hem şaşırtacak hem de çok üzecektir... Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 10.YENİ BÖLÜM FRAGMANI; henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.