BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yaşadıkları dehşeti anlattı

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde sel sularına kapılan görme engelli vatandaşın eşi, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı. 2 saat boyunca bir ...

Abone ol

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde sel sularına kapılan görme engelli vatandaşın eşi, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı. 2 saat boyunca bir duvara tutunarak hayatta kalmaya çalışan Ali Osman Bakırcı’yı, çevreden yetişen vatandaşların kurtardığı öğrenildi.
Gökçeada’da önceki gece yoğun yağışın ardından meydana gelen sel, 2 çocuk babası görme engelli bir vatandaşı az daha yutuyordu. Evlerine su dolan Ali Osman Bakırcı, eşiyle birlikte başka bir yere gitmek üzere dışarıya çıktı. Bu sırada gelen sel sularını gören Hamiyet Bakırcı, eşini tutunması için uyardı. Tutunacak bir yer bulamayan 67 yaşındaki Ali Osman Bakırcı (67), sel sularına kapıldı. Hamiyet Bakırcı, eşini kurtarmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Sel sularının yaklaşık 500 metre sürüklediği Bakırcı, burada bir duvara tutunarak hayatta kaldı. Yaklaşık 2 saat boyunca bağırarak yardım isteyen talihsiz adama, sel nedeniyle kimse ulaşamadı. Sel suları etkisini azaltınca, çevredeki vatandaşlar Bakırcı’yı bulunduğu yerden kurtardı. Vücudunda yaralar oluşan Bakırcı Gökçeada Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Hamiyet Bakırcı yaşadıkları dehşet dakikalarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
(İHA)