BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,61
ALTIN 2.491,39
MEDYA

Yarışmacılardan Gülşah Yılmaz'a büyük suçlama!

İşte Benim Stilim All Star 09 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar Gülşah Yılmaz'a karşı suçlamalarda bulundu.

İşte Benim Stilim All Star 09 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan'ın giydiği kürkü Çiğdem'in kabanının yakasındaki kürkle karşılaştırması Çiğdem ile aralarında gerginlik yaşanmasına neden oldu.





Nihal Candan kürkü daha önce giyeceğini ama Gülşah Yılmaz'ın "O kürk bende var" diyerek kendisini beklettiğini söyledi. Gülşah'ın kendisinin ayakkabısını nereden aldığını sorduğunu ve aynısını gidip aldığını söyledi. Yarışmacılar Gülşah Yılmaz'ın herkesi "Onu alma ben aldım" diye beklettiğini iddia etti. Nihal, Gülşah'ın kendisinin böyle bir durumda olduğunda bunu söylediğini ve arka tarafta kendilerine tepki gösterdiğini söyledi.





Gülşah Yılmaz, Aycan ve Nurcan Şencan'ın kendi sponsorlarına diğer yarışmacılara kıyafet vermemelerini söylediğini iddia etti. Ayşenur Balcı'da Gülşah Yılmaz'ı destekledi. Aycan-Nurcan Şencan ise ürünleri para almadan kullandıkları için böyle birşey isteyemeyeceklerini söyleyerek bunu yalanladılar.





Nihal Candan bir firmanın herkese tulum yolladığını ve bunun reklamını yaptığında Ayşenur Balcı'nın kendi sponsorundan ürün istemekle kendisini suçladığını söyledi. Nihal Candan kürkü kendisinin görüp beğenip aldığını ama Gülşah Yılmaz'ın kendi aldığı ürünün aynısını nereden aldığını sorup gidip aldığını söyledi.

Sitene Ekle