BIST 10.259
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.402,59
HABER /  GÜNCEL

Yaramaz kedi hastaneyi elektriksiz bıraktı

Devlet hastanesi yaramaz bir kedi yüzünden karıştı... Elektrik ana panosuna giren kedi hastaneye ne işler açtı...

Abone ol

Şırnak Devlet Hastanesi'nde elektrik ana panosunun bir kedinin girmesi nedeniyle yanması neticesinde elektrikler kesilince 2'si bebek 5 hasta Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.


Şırnak Devlet Hastanesi'nde elektrik ana panosuna bir kedinin girmesi sonucu yanan ana pano nedeniyle yaklaşık 1,5 saat hastaneye elektrik verilemedi.

Hastanenin yoğun bakım servisinde yatan 2 hasta ile 2 doğum hastası ve 1 çocuk olmak üzere 5 hasta Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, iki hasta da kollarında serumla yakınları tarafından evlerine götürüldü.

JENERATÖR DE DEVRE DIŞI KALDI

Şırnak Devlet Hastanesi'ne gelen Şırnak Vali Yardımcısı Mahmut Kaşıkçı yaptığı açıklamada, "Devlet Hastanemizin elektrik ana trafo panosuna bir
kedinin girmesi sonucu hastanemizin ana panosu yandı. Ana panonun yanması nedeniyle jeneratörümüz devre dışı kaldı. Şu anda yoğun bakım servisindeki 2, doğum hastası 2 ve 1 çocuk olmak üzere 5 hasta Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi" dedi.


DEDAŞ ile sivil savunma görevlileri tarafından hastanenin ana panosunun tamir edilmesinin ardından hastaneye elektrik verildi.