BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,74
ALTIN 2.394,05
HABER /  DÜNYA

Yaralı sayısı 88

İngiltere’nin başkenti Londra’daki tarihi tiyatronun tavanının kısmen çökmesi sonucu yaralanan kişilerin sayısı 88 olarak açıklandı.<br/>Ola...

Abone ol

İngiltere’nin başkenti Londra’daki tarihi tiyatronun tavanının kısmen çökmesi sonucu yaralanan kişilerin sayısı 88 olarak açıklandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Londra’nın merkezindeki Apollo tiyatrosunda bir oyunun sahnelendiği sırada meydana geldi. Çökme sırasında, içeride, aralarında çok sayıda ailenin de bulunduğu yaklaşık 720 kişi vardı. Londra İtfaiyesi, tavanla beraber, localarında çöktüğünü açıkladı. Seyircilerin birçoğu, tavandan düşen taşlarla başından yaralandı. Yedi yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.
İtfaiye ekipleri, göçük altında kalan herkesin kurtarıldığını açıkladı. Olay yerine sevk edilen ambulansların yetersiz kalması üzerine, yaralıların bir kısmı otobüslerle hastanelere taşındı. Görgü tanıkları, dört katlı binanın çatısının aniden çöktüğünü ve içeride büyük panik yaşandığını ifade etti.
İngiliz medyasında yer alan haberlerde, alçı tavanın yaklaşık 10 metrekarelik bölümünün çöktüğü belirtiliyor. 1901’den beri faaliyette olan tiyatroda, ödüllü oyun “Curious Incident of the Dog in the Night-Time” sergileniyordu ve koltukların neredeyse tamamı doluydu.
(İHA)