BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yapraklar ölümden döndürdü

Bir magandanın silahının namlusundan çıkan kurşun, evinin bahçesinde oturan vatandaşı boynundan yaraladı.

Abone ol

Ağaç yapraklarına takılması nedeniyle hızını kesen kurşun boynuna isabet eden vatandaş, şans eseri olayı hafif sıyrıkla atlattı.

Alınan bilgilere göre, Atatürk Mahallesi Süleyman Şen Caddesi üzerindeki bir evde ikamet eden Ökkeş Evran (50), eşiyle birlikte bahçeye oturmaya çıktı. Bu sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşun, ceviz ağacının yapraklarını deldikten sonra Evran'ın boynuna isabet etti. Yaralanan Evran yakınları tarafından İslahiye Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Olayı şans eseri küçük bir sıyrıkla atlatan Evran, tedavisinin ardından ilçe emniyet müdürlüğüne giderek ifade verdi.

Evranın müracaatının ardından eve gelen polis, çevrede inceleme yaptı. Yaşadıklarını anlatan Evran'ın eşi Ayşe Evran, "Eşimle oturup kola içiyorduk. Eşim kendisine bir şey olduğunu söyledi. Yanımdakiler mermi isabet ettiğini söyledi ama ben önce inanamadım. Bu sırada eşimin gözleri büyüdü ve boynunda kan akmaya başladı. Eşimim olayın etkisiyle korktuğunu fark ettim. Daha sonra götürdük ve tedavisini yaptırdık” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor