BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Yaprak Dökümü'nün iki kötü kadını

Yaprak Dökümü'nün iki kötü kadını

Ve yaprak dökümü'nün diğer kötü kadını ceyda döndü!oğuz'un yeniden leyla'ya gitmesini hazmedemeyen ceyda, o kadar öfkelendi ki intikam alabilmek için ferhunde'den bile yardım istemeye kalkıştı. ferhunde ile buluşan ceyda, leyla ve ailesiyle uğraşmaya kararlı. ancak ferhunde başlangıçta ceyda ile...

Yaprak Dökümü'nün iki kötü kadını

Ve Yaprak Dökümü'nün diğer kötü kadını Ceyda döndü!Oğuz'un yeniden Leyla'ya gitmesini hazmedemeyen Ceyda, o kadar öfkelendi ki intikam alabilmek için Ferhunde'den bile yardım istemeye kalkıştı. Ferhunde ile buluşan Ceyda, Leyla ve ailesiyle uğraşmaya kararlı. Ancak Ferhunde başlangıçta Ceyda ile işbirliği yapmaya yanaşmadı. İşte izleyiciyi şaşırtan da bu oldu. Demek ki Ferhunde de akıllandı diye düşündüler. Fakat bir kaç dakika sonra yanıldıklarını anladılar.

Yaprak Dökümü'nün iki kötü kadını

Ceyda'ya olumsuz yanıt veren Ferhunde, "Bir daha o aileyle uğraşmayacağım" dedi. Tam bu esnada telefonu çaldı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Leyla'nın eski nişanlısı Nazmi idi arayan.

Ferhunde'den Leyla'nın Oğuz ile oturduğu evi öğrenip yüzleşmeye gitmek istedi Nazmi. Ancak Ferhunde, bu isteği de geri çevirdi. Ferhunde bu hareketiyle de izleyiciden bir 'aferin' aldı ve gözler Ceyda'ya çevrildi.

Yaprak Dökümü'nün iki kötü kadını

'İşte dizinin kötü kadını, en kötüsü o' diye düşünürken izleyici, Ferhunde Nazmi'nin kendisinden Leyla'nın adresini istediğini söyleyiverdi Ceyda'ya. Tabi içi intikam hissiyle dolu Ceyda durur mu? Telefonunu istedi Nazmi'nin. Ferhunde 'yok, mok' dedi ama o şeytani yanı yine ortaya çıktı.

Masadan bir bahaneyle kalkan Ferhunde, bilerek ve isteyerek telefonunu da masada bıraktı. Hani işin içinden sıyrılacak ve 'Benim bir suçum yok' diyecek ya! Ceyda da bu sessiz mesajı alarak hemen Nazmi'nin numarasını Ferhunde'nin telefonundan öğrenip aradı.

Yaprak Dökümü'nün iki kötü kadını

Tabi Ferhunde de köşeye zulalanmış vaziyette olan biteni yandan yandan gülerek izledi.

Ceyda, Nazmi'ye Leyla ve Oğuz'un ev adresini verdi. Çünkü Leyla'nın canını ne kadar yakabilirse o kadar yakmaya kararlıydı.

Bu olayla birlikte, bir süredir sesi soluğu çıkmayan Ceyda, yine dizideki varlığını hissettirmeye başladı. Anlaşılan Ali Rıza Bey ve ailesi, Ferhunde'den kurtulsa da Ceyda ile bir süre daha uğraşacağa benziyor. Tabi Ferhunde'nin de ailenin üzerindeki gölgesiyle birlikte.

Televizyon Gazetesi