BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

‘YANLIŞLIKLA ARADIM’ DEYİP, DAHA SONRA GASP ETTİLER

Beyoğlu’nda, ‘yanlışlıkla aradım, kusura bakma’ deyip, daha sonra tekrar arayarak buluşma teklifi ettikleri iş adamını gasp eden zanlılar ya...

Abone ol

Beyoğlu’nda, ‘yanlışlıkla aradım, kusura bakma’ deyip, daha sonra tekrar arayarak buluşma teklifi ettikleri iş adamını gasp eden zanlılar yakalandı.
İddiaya göre, iş adamı L.A.’yı (38) cep telefonundan arayan bir kadın, “Pardon yanlışlıkla aradım, kusura bakmayın” diyerek telefonu kapattı. Daha sonra iş adamını ikinci kez arayarak buluşma teklifinde bulunan Moldova uyruklu Ekaterina C. (24), iş adamını evine davet etti. Buluşma teklifini kabul eden L.A. da, kendisini arayan kadınla Taksim’de buluştuktan sonra Ekaterina C.’nin evine gitti. Burada, kadının arkadaşı olduğunu ileri süren Gaffari K. (28) ve Aydın E. (21) eve baskın yaparak, iş adamının cüzdanındaki 70 TL’yi ve otomobilini gasp etti. L.A.’nın fotoğraflarını da çeken zanlılar, L.A.’dan ilk önce 50 bin daha sonra 10 bin TL isteyerek evine gönderdi. L.A.’nın durumu polise ihbar etmesi üzerine çalışma başlatan emniyet güçleri, düzenledikleri beş operasyonla şüphelileri, Beyoğlu’nda kaldıkları adreste yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, Gayrettepe Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği’nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
(İHA)