BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  DÜNYA

Yakışıklı mahkum servet kazanacak

Hapse girmesiyle dünyaca ünlenen mahkum Jeremy Meeks ABD'nin en çok arzulanan adamı oldu.

Abone ol

ABD’nin California eyaletinde, polisin prosedür gereği Facebook üzerinden paylaştığı suçlu vesikalıklarından biri fenomen haline geldi. Nedeni ise silahlı soyguna katılan zanlının yakışıklı olması.

Jeremy Meeks’in (30) fotoğrafı, sadece bir gün içinde 58 bin kişi tarafından beğenildi ve 17 binin üzerinde yorum yapıldı. Meeks, geçen çarşamba soygun ve yasa dışı silah bulundurmaktan tutuklandı.

Mavi gözleri ve güçlü çene kemiğiyle kadınların dikkatini çeken Meeks için ilginç yorumlar yapıldı. Ashley Pruitt isimli kullanıcı, “Suçu ne?! 1. derece seksilik mi?! Beni de onunla kelepçeleyin” diye yazdı. Birçok kişi de “Mankenlikten milyonlar kazanmak varken neden hırsız olmuş” diye sordu. Takipçileri 900 bin dolar kefaleti aralarında toplayıp Meeks’i kurtarma planları yapıyor. 

Hapise girmesiyle dünyaca ünlenen mahkum Jeremy Meeks ABD'nin en çok arzulanan adamı oldu.

Sabıka fotoğrafının Facebook’ta 100 binden fazla beğeni almasıyla dünya çapında üne kavuşan mahkum Jeremy Meeks için model ajansları yarışmaya başladı. Meeks’in çete dövmelerine rağmen kısa süre sonra Versace gibi markalar için podyuma çıkabileceği konuşuluyor.

GANGSTER MANKEN
Evli ve üç yaşında bir çocuğun babası olan 30 yaşındaki Meeks, Los Angeles'daki 'Blaze Modelz' manken ajansı tarafından cazip bir teklif aldı. Ajans, Meeks'in 15 bin ile 30 bin Dolar (11 000 bis 22 000 Euro) kazanabileceğini açıkladı. 

'Gangster' mankenlerin yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan bir ajans sözcüsü, Meeks'in bir an önce mankenliğe başlayabileceğini de belirtti. Ayrıca henüz ismini açıklamak istemeyen bir ajans da bir gecede ünlenen mahkumla ilgilendiğini söyledi.

1 MİLYON DOLARLIK ENGEL
Ancak ağır hırsızlık ve silah bulundurmak suçuyla hapiste olan 30 yaşındaki Meeks'i hapisten çıkarmak için bir millyon Dollar (yaklaşık 736 000 Euro) gerekli olduğu da açıklandı.