BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.425,49

Yağ yakan mucize greyfurt bal karışımı

Yağ yakan mucize greyfurt bal karışımı

Kanserle mücadeleden göz sağlığının korumasına, kilo vermeyi kolaylaştırmadan kanserle mücadeleye kadar bir çok açıdan sağlığımıza katkıda bulunan greyfurt düzenli olarak tüketilmesi gereken meyvelerin başında yeralır...

Yağ yakan mucize greyfurt bal karışımı

GREYFURT KİLO VERMEYİ KOLAYLAŞTIRIR Greyfurtun içerdiği bol miktarda su sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi kolaylaştırır. Bazı sağlık uzmanları düzenli olarak greyfurt tüketiminin kiloya neden olduğunu savunmalarına rağmen bunun bilimsel bir kanıtı yoktur. Bir çok sağlık uzmanı greyfurtun şeker depolamak yerine kilo kaybını sağladığını belirtmektedir.

Yağ yakan mucize greyfurt bal karışımı

Bal ve greyfurt karışımı hem lezzetli hem de içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde kalori yakmayı sağlayan bir karışımdır. Greyfurt içeriğinde C vitamininin yanı sıra A, B, D, E vitaminleri, çinko, bakır, demir, kalsiyum, magnezyum ve fosfor bulundurmaktadır. Bal içeriğinde C ve B vitaminleri ile magnezyum ve potasyum minerallerini barındırmaktadır. Ayrıca bal kalp çarpıntısı, yüksek tansiyon ve kansızlığı engelleyerek, vücudu dinç ve zinde tutmaktadır. BAL VE GREYFURT HAZIRLANIŞI Bir adet greyfurtu soyun ve ardından küçük parçalar halinde doğrayarak bal ile beraber blender içerisinde iyice karıştırın. Homojen bir karışım elde edinceye kadar karıştırın.

Yağ yakan mucize greyfurt bal karışımı

KANSERE KARŞI GREYFURT Greyfurt vücudun enfeksiyonlarla mücadele etmesine yardımcı olur. Kansere neden olan kanserojen maddelerle içerdiği bol miktardaki flovanoidler yardımıyla mücadele eder. Günlük iki tane greyfurt tüketimi büyük oranda kolon kanserine yakalanma riskini azaltır ve kanser hücrelerinin ortadan kalkmasını sağlayabilir. Petkin ayrıca sindirimin kolaylaşmasını sağlayabilir.

Yağ yakan mucize greyfurt bal karışımı

GREYFURT GÖRME YETENEĞİNİ KORUR Pembe ve kırmızı greyfurt görme sağlığı üzerinde çok etkilidir ve görme yeteneğini geliştirir. Günlük olarak bir greyfurt tüketimi göz yorgunluğunu giderir. Bunun dışında yaşlanmaya bağlı olarak ortaya çıkabilecek göz sorunlarına yakalanma riskini azaltabilir.