BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Volkan içine sindiremiyor

Volkan Demirel, "Taraftarların, bizlerden beklediklerinin bilincinde olduğumuzu unutmamalarını istiyorum" dedi.

Abone ol

Volkan Demirel, Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla deplasmanda yaptıkları ve 2-2 berabere biten rövanş maçının ardından Antalya deplasmanından da mağlubiyetle döndükleri için takım olarak çok üzgün olduklarını belirterek,

"Son haftayı inanılmaz yoğun geçirdik. Kaybetmediğimiz, berabere kaldığımız bir maçla UEFA Kupası'ndan elendik. Ardından Antalya deplasmanından mağlubiyetle döndük. Takım olarak gerçekten herkesten fazla üzülüyoruz. Özellikle Antalya deplasmanında tribünlerden şahsıma yapılan kötü tezahüratları sindirmem oldukça zor oldu. Kaleciler maçlarda gol yedikleri zaman eleştiri odağı oluyorlar. Bu nedenle taraftarlarımızın da tansiyonun yükseldiğinin farkındayım. Bizlerden beklediklerinin bilincinde olduğumuzu unutmamalarını buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Sahada hepimiz hedefimize kitlenmiş bir şekilde mücadele ediyoruz. Bu nedenle bize hiçbir zaman güvenlerini kaybetmesinler. Bizim her zaman olduğu gibi 100. yılımızda da en büyük desteğimiz ve gücümüz taraftarlarımız" diye konuştu.

Taraftarlardan her ne olursa olsun üzerinde taşıdığı Fenerbahçe formasına ve verdikleri emeğe sahip çıkmalarını beklediğini vurgulayan Volkan, "Önümüzde oynanacak birçok maç var ve onların, desteklerini gösterecek bir tutum içinde olmaları gerekiyor. Ben de kalemde onlardan aldığım kuvvet ve tecrübemle önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağım" ifadelerini kullandı.