BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

Veysel ile Necati'nin tuhaf gol sevinci

Veysel ile Necati'nin tuhaf gol sevinci

Antalyaspor - diyarbakırspor maçında necati'nin golünden sonra yaşanan sevinç gösterisi bu kadar da olmaz dedirtti.lig tv kameralırana yansıyan görüntülerde veysel necati ateş'i attığı gol sonrası sarılarak kutlarken, sağ elini gizlice aşağıya indirip necati'nin cinsel organına dokunuyor ve...

Veysel ile Necati'nin tuhaf gol sevinci

Antalyaspor - Diyarbakırspor maçında Necati'nin golünden sonra yaşanan sevinç gösterisi bu kadar da olmaz dedirtti.

Lig TV kameralırana yansıyan görüntülerde Veysel Necati Ateş'i attığı gol sonrası sarılarak kutlarken, sağ elini gizlice aşağıya indirip Necati'nin cinsel organına dokunuyor ve kulağına gülerek birşeyler söylüyor.

Veysel ile Necati'nin tuhaf gol sevinci

Bu görüntüler dünden beri çok konuşuldu. Bugün iki futbolcudan da açıklama geldi. İkisinin de çok üzgün olduğu belli oluyordu.

Veysel ile Necati'nin tuhaf gol sevinci

GÖZ YANILGISI VAR

Takım arkadaşını kollayan Necati Ateş, insanların art niyetli davrandığını belirterek, "Veysel ağabey 15 yıldır bu ligde oynuyor. Veysel ağabeyin bir yanlışını, terbiyesizliğini kimse görmüş mü? Bu insanın iki çocuğu var, ailesi var diye düşünen var mı? Karısının, annesinin, babasının üzüntüsünü düşünen var mı? Kimse oralı olmaz zaten, düşünmez" diye konuştu.

Veysel ile Necati'nin tuhaf gol sevinci

NOUMA'YI KİMSE YAZMADI

Bunun normal olduğunu vurgulayan Ateş, "Maçtan sonra kusura bakmayın, ayıp bir şey olacak ama gol attıktan sonra gidip adamın kucağına atlıyor, kucağına mı almış oluyor? İnsan nereye düşünürse, nereye götürürse lafı oraya gider. Ne görmek isterse göz onu görür. Görüntülerle de oynamış diye düşünüyorum. Orda öyle bir şey yok yani. Temas olsa ben hissederim. Öye bir şey olsa ben iterim. İnsan bunu anlamaz mı? Zaten Veysel de dava açacakmış bugün. Avukatı da yazı yazmış. İnsanı lekelemek adına yapılmış. Nouma geldi tombala çekti, kimse yazmadı" dedi