BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,98
ALTIN 2.448,65

Veli Küçük tahliye edildi

Veli Küçük tahliye edildi

Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Kaderde bu da varmış. Buraya girmek de varmış dedi.

Veli Küçük tahliye edildi

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinin kararıyla serbest kalan Ergenekon davası sanıklarından Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, "Kaderde bu da varmış. Buraya girmek de varmış. Ben bunu mahkumiyet olarak kabul etmiyorum. Vatanım için, Atatürk'ün çizdiği yolda bir nöbet olarak kabul ediyorum" dedi.

Veli Küçük tahliye edildi

Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği tahliye kararının ardından, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi'nden ayrıldı. Avukatı ve kızı Zeynep Küçük ile aile üyeleri tarafından karşılanan Veli Küçük, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Veli Küçük tahliye edildi

Basın mensuplarına, "İlginize alakanıza çok teşekkür ediyorum. Biz böyle şeye pek alışık değiliz. 7 senedir içeride rahat rahat yatıyorduk" diyerek espri yapan Küçük, "Çok teşekkür ediyorum, bu bir görevdi. Bayrağa nöbetim vardı, vatana bir nöbetim vardı. O nöbetimi tuttum. Bundan sonra kısmet olursa, Atatürk'ün çizdiği yolda, dışarıda, vatanım için, bayrağım için nöbete devam edeceğim" diye konuştu.

Veli Küçük tahliye edildi

Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında yaralanan ve bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için duyduğu üzüntüyü de dile getiren Küçük, "Üzgünüm. Bir yerde o evlat acısını da bilen bir kişi olarak söylüyorum. Berkin Elvan'ı kaybettik. Hakikaten üzüldüm. Duygular bende, geçmişte de olduğu için daha da hassaslaşıyorum. Ona Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum. Bu meyanda 1992'de Hocalı'da katledilen, soykırım yapılan o yiğitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.