BIST 10.279
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  GÜNCEL

Vekile kızdı canına kıymak istedi!

Antalya Kemer'de MHP milletvekili Mustafa Gül'den alacağı olduğunu iddia eden Osman Daloğlu kafasına tabanca dayıyarak ölmek istedi.

Abone ol

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde, Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül'den alacağı olduğunu öne süren Osman Daloğlu, belediye binası önünde başına tabanca dayayarak intihar edeceğini söyledi. Daloğlu, sivil kıyafetle yanına yaklaşan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Mutlu tarafından etkisiz hale getirildi.


Bugün saat 13.30 sıralarında Kemer Belediyesi hizmet binası önüne gelen Osman Daloğlu, başına dayadığı tabancayla intihar edeceğini söyledi. Çevreden yaklaşanlara, "Yanıma gelmeyin sıkarım kafama" diye bağıran Daloğlu, "Sözler yerine gelmedi. Bana inanmadınız. Sıkacağım kafama" dedi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'den alacağı olduğunu öne süren Daloğlu, görüntü alan gazeteciye de tepki göstererek, "Çekmeyin, sıktırtmayın kafama" dedi.

Bu sırada sivil kıyafetiyle gelen İlçe Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, Daloğlu'nun yanına kadar giderek, onu sakinleştirmeye çalıştı. Daloğlu ile bir süre konuşan Mutlu, daha sonra elindeki tabancayı alarak etkisiz hale getirdi. Müdür Mutlu ve beraberindeki polisler tarafından polis otomobiline bindirilen Daloğlu, ifadesinin alınması için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Daloğlu'nun Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e otomobil sattığı fakat otomobilin parasını alamadığını söylediği belirtildi. Soruşturma devam ediyor.