BIST 10.154
DOLAR 32,35
EURO 34,72
ALTIN 2.393,43
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 11.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin 11.bölüm bu akşam yani 5 Ocak 2017 perşembe akşamı yayınlanacak mı? Vatanım Sensin neden yayınlanmadı ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Vatanım Sensin neden yayınlanmadı, ne zaman yayınlanacak? Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Vatanım Sensin 11.bölüm ne zaman yayınlanacak, neden yayınlanmadı sorularının cevabı internethaber'de.

Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanı yayımlandı. Bir hafta gecikmeli olarak izleyici karşısına çıkacak olan 11. bölümde Türk tarihinin önemli karakterlerinden biri olan Halide Edib Adıvar, ortaya çıkıyor. Edebi çalışmalarının yanı sıra Milli Mücadele Dönemi’ndeki konuşmalarıyla bilinen Halide Edib Adıvar, Vatanım Sensin yeni bölümünde halka önemli bir sesleniş yapıyor! 

VATANIM SENSİN NEDEN YAYINLANMADI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanını izleyenler tarihi sahneler karşısında heyecanlanırken verilen bir haberle hayal kırıklığı yaşadı, sevilen dizinin Kanal D yayın akışında yer almaması merak uyandırdı. Yılbaşı sebebiyle bu hafta pek çok dizi ekran macerasına arar verdi, bu dizilerden biri de Vatanım Sensin oldu. Başrollerini Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in paylaştığı Vatanım Sensin, Selam Ergeç’li yeni bölümüyle 12 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D’de!

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hilal için idam kararı verildi; Cevdet ile Azize çaresizce yeni yollar aradı. Cevdet ve Azize, kızları Hilal'in Yunan Cephaneliğini patlatmak suçundan tutuklandığını duyunca sarsıldılar. Hilal'in tutuklanması, Cevdet'i kurtarmak adına Mehmet'i ateşe atan Eşref için de sürpriz oldu. Vasili'nin Hilal için idam kararı vermesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Kendi işlediği suçtan ötürü kızının idam edilecek olması Cevdet'i kahretti. Silahların yerini bilen Azize'nin Ölmez Hasan'dan Cevdet'e dair duyduğu sözler kafasını karıştırdı. Tevfik ise silah pazarlığında son aşamaya geldi.