BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Varufakis'in orta parmağı montaj çıktı

Almanya'da şok etkisi yaratan Yunan Bakan Yanis Varufakis'in görüntüleri montaj çıktı.

Abone ol
Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varufakis'in, Almanya'dan bahsederken izleyicilere "orta parmağını" gösterdiğine ilişkin yayınlanan görüntüler montaj çıktı. Bild gazetesi Almanya'da tartışma yaratan görüntülerin kesinlikle gerçek olduğunu iddia ederken, ZDF'de bir komedi programı hazırlayan Jan Böhmermann görüntüleri montajladığını söyleyerek görüntüleri yayınladı.

Almanya medyasının skandal başlığıyla yayınladığı Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varufakis'in görüntüleri, ülkeyi karıştırdı. Almanya'daki medya kuruluşları görüntüleri kullanarak haber yaptı ve Yunan Bakan Varfakis'in Almanya'dan bahsederken orta parmağını gösterdiğini iddia etti.

yunanistan-bakan.jpg 

BİLD: GÖRÜNTÜLER GERÇEK

Görüntülerle ilgili haber yapan Bild gazetesi ise Yanis Varufakis'in yayınlanan görüntülerinin gerçek olduğunu ve montaj olmasının mümkün olmadığını iddia etti.

montaj.20150320000157.jpg

GÖRÜNTÜLEN MONTAJ ÇIKTI
  
Varufakis'in o görüntüleri internette hızla yayılırken ZDF'de komedi programı hazırlayan Jan Böhmermann, görüntülerin montaj olduğunu açıkladı ve Bild yöneticileriyle dalga geçti. Böhmermann, görüntülere "orta parmağın" kendi ekibi tarafından ustaca yerleştirildiğini daha sonra da montajlandığını açıkladı.