BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Vali'nin yol çilesi

Vali'nin yol çilesi

Erzincan’da akşam saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı erzincan-sivas karayolunda ulaşımın aksamasına neden oldu. buzlanma nedeni ile çok sayıda araç yolda kalırken, ankara’dan erzincan’a dönmekte olan vali selman yenigün de yolda kaldı.

Vali'nin yol çilesi

Erzincan’da akşam saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı Erzincan-Sivas karayolunda ulaşımın aksamasına neden oldu. Buzlanma nedeni ile çok sayıda araç yolda kalırken, Ankara’dan Erzincan’a dönmekte olan Vali Selman Yenigün de yolda kaldı.

Vali'nin yol çilesi

Erzincan’da akşam saat 18.00 sıralarında yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı, özellikle karayolunda sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Erzincan Sivas karayolunun 35’nci kilometresinde etkisini arttıran ve kar yağışı sonrası bazı TIR’lar makas yaparak kaydı. TIR’ların karayolunu kapatması sonucu çok sayıda otobüs, kamyon ve otomobilde yolda kaldı. Etkisini gittikçe arttıran yağış, beraberinde tipi ve buzlanmaya neden olurken, kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler araçlarını kontrol etmekte zorlandı.

Vali'nin yol çilesi

Karayolları ekipleri kapanan ve onlarca aracın yığılmasına neden olan yolu açmak için seferber olurken, Sakaltutan bölgesinde kar kalınlığı 7 santimetreye kadar çıktı.

Vali'nin yol çilesi

VALİ YENİGÜN YOLDA KALDI

Ankara’dan Erzincan’a dönmekte olan Vali Selma Yenigün’ün makam otomobili rampayı çıkamayınca yolda kaldı. Vali Yenigün’ün otomobili karayolları çalışanları tarafından , bakımevine kadar itildi. Vali Selma Yenigün Erzincan’dan çağrılan jeeple kente hareket etti. Yolda kalmaya sinirlenen Vali Selman Yenigün kendisi görüntüleyen basın mensuplarına da tepki gösterdi. Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu yol trafiğe tekrar açıldı.