BIST 10.721
DOLAR 32,18
EURO 34,95
ALTIN 2.418,12

Uzaylılar insan kaçırıyor!

Uzaylılar insan kaçırıyor!

Psikiyatr budd hopkins şimdiye kadar kaçırıldığını iddia eden 160 kişiyi dinlemiş. hepsi hikayesini hipnoz altındayken anlatmış. çoğunda da benzerlikler var. işte o hikayeler!

Uzaylılar insan kaçırıyor!

Psikiyatr Budd Hopkins şimdiye kadar kaçırıldığını iddia eden 160 kişiyi dinlemiş. Hepsi hikayesini hipnoz altındayken anlatmış. Çoğunda da benzerlikler var.

İşte o hikayeler!

Uzaylılar insan kaçırıyor!

ORTAK NOKTALAR:

Tüm kaçırılanların anlattıkları ortak bir nokta var; yaratıklar ortalama 1.20 m. boyunda, iri gözlü ve gri tenli. Hepsi de yaratıkların onları almak gökyüzünden geldiklerini söylüyor. Bu garip ziyaretçiler insanları hipnotize ederek evlerinden ya da arabalarından alıyorlar. Ve daha da garibi, bu olayları yasadığını söyleyenlerin çok azı yasadıklarının gerçekliğine inanıyor.

Uzaylılar insan kaçırıyor!

STEVEN KİLBURN OLAYI:

Tenis ögretmeni Steven Kilburn’ün hipnoz sırasında anlattıklarına göre; Kilburn o gece arabayla eve giderken uykusu gelmiş ve arabası aniden yoldan çıkmıştı, sanki dev bir mıknatıs onu sağa çekmişti. Göğe baktığında iki garip ışık gördü. Korkusunu hafifletmek için arabadan indi, biraz yürüdükten sonra 4-5 ufak yaratığa rastladı.

Uzaylılar insan kaçırıyor!

OMURGASINA İĞNE BATIRDILAR

İçlerinden birisi liderleri gibi görünüyordu. Yüzleri anlamsızdı ve kireç gibi beyazdı. İri simsiyah gözleri vardı. Bir tanesi yere eğilmiş, kazıyordu. Bu noktada Kilburn, etrafının sarıldığını ve yaratıkların ona karsı bazı aletler kullandıklarını anlattı. Bundan sonra bir rampada ilerlemiş, beyaz bir odanın içindeki bir masada oturmuştu. Tavandan tuhaf aletler sarkıyordu. Daha sonra omurgasında bir iğnenin açısını hissetmişti, sonra da tüm vücudu incelenmiş ve kendisini bir kurbağa gibi hissetmişti. Bacaklarını ayırmışlardı. Sonra sağ bacağı üzerinde metal bir alet gezinmişti. Ayağının derisi incelenmişti. Sonra daha kötü şeyler olmuştu