BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.413,59

Uzaydan Emine Erdoğan'a...

Uzaydan Emine Erdoğan'a...

Kanadalı astronot julie payette, geçen yıl toronto'da yapılan g-20 zirvesi'nde görüştüğü emine erdoğan'a verdiği “uzaya gittiğinde kendisi için fotoğraf çekeceği” sözünü tutarak, son uzay seyahatinde 320 kilometre yükseklikte çektiği iki kare istanbul fotoğrafını bir mektup ile emine erdoğan'a...

Uzaydan Emine Erdoğan'a...

Kanadalı astronot Julie Payette, geçen yıl Toronto'da yapılan G-20 Zirvesi'nde görüştüğü Emine Erdoğan'a verdiği “uzaya gittiğinde kendisi için fotoğraf çekeceği” sözünü tutarak, son uzay seyahatinde 320 kilometre yükseklikte çektiği iki kare İstanbul fotoğrafını bir mektup ile Emine Erdoğan'a gönderdi.

Uzaydan Emine Erdoğan'a...

Kanadalı Astronot Julie Payette, Kanada Başbakanlığı aracılığı ile Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a bir mektup ile uzaydan çektiği fotoğrafları gönderdi.

Uzaydan Emine Erdoğan'a...

Fotoğrafta, İstanbul'un, yeryüzünden 320 kilometre yükseklikten çekilen 2 kare fotoğrafının bulunduğu öğrenildi. Juli Payette'nin ayrıca kendisinin uzay mekiği içinde çekilmiş ve üzerinde “En iyi dileklerimle Emine Erdoğan'a...” yazılı bir fotoğrafı da Emine Erdoğan'a gönderdiği ifade edildi.

Uzaydan Emine Erdoğan'a...

Emine Erdoğan'a yazdığı mektupta ise Kanadalı Astronot Payette, şunları kaydetti: