BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,19
HABER /  MEDYA

Ütopya'da Türkan'ın foyası ortaya çıktı

Ütopya'da İnci ile Türkan arasında kavga patladı. İnci yumurtaları saklayan Türkan 'ın foyasını inanılmaz bir oyunla ortaya çıkarttı. İşte Ütopya 'da olanlar.

Abone ol

TV8 kanalındaki Ütopya yarışmasına İnci 'nin Türkan Abla'ya yaptığı yumurta oyunu damgasını vurdu. Kümesteki yumurtalar konusunda hep yalan söyleyen Türkan 'ın foyası bu oyunla ortaya çıktı. Rezil olan Türkan çareyi 'bayılmada' buldu.

Ütopya yarışmasında sıkı rekabet halinde olan ve bir çok kez elemede karşı karşıya gelen Türkan ile İnci arasında bu hafta müthiş bir oyun yaşandı. Kümesteki yumurtaların büyük bir kısmını kendine saklayan ve soranlara yalan söyleyen Türkan, tufaya düştü.

İNCİ 'NİN YUMURTA OYUNU

Türkan'ın yumurtaları sakladığı anlayan İnci ve Pınar kümese akşamdan 5 yumurta yerleştirdiler. 2 yumurta da tavuklar yapmıştı ve toplamda 7 yumurta vardı. Sabah olduğunda kümesten gelen Türkan 'a 'yumurta var mı?' diye sorduklarında '2 tane var' yanıtını aldılar.

Türkan oynanan oyunu bilmediği için foyasının ortaya döküldüğünü önce anlamadı. İnci akşam kümese 5 yumarta koyduklarını söyleyince ise fena halde bozuldu.

BAYILDI MI NUMARA MI YAPTI?

Çok kötü bir halde yakalandığını farkeden Türkan sonrasında rahatsızlandığını söylemeye başladı. Bayılma hareketi yapan Türkan için apar topar doktor çağrıldı. Gelen doktor ise tansiyonu dahil tamamen tüm hayati fonksiyonlarının yerinde olduğunu söyledi. Bunun üzerine İnci 'bir şeyi yokmuş işte numara yapıyor' yorumunda bulundu. Bu söz de inanılmaz bir kavgayı ateşledi.

İŞTE TÜRKAN 'IN FOYASINI ORTAYA ÇIKARAN OYUN