BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.430,40
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi? Göz yaşartan hikaye!

Ütopya'da 16 Eylül'de kim elendi belli oldu. Elemeye duygusal anlar damga vurdu. Peki gazete satışları sonucu final haftasında Ütopya'ya veda eden isim kim oldu?

Abone ol

Murat, Serkan ve Tuncay'dan birisi için Ütopya'da son gündü ve heyecan doruktaydı.

Semih bir gün önce moderatörlüğe aday olmuş ve yapılan oylamada bu görevi üstlenmeye hak kazanmıştı fakat elemede bu hakkında vazgeçti. Serkan elenen ismin yazılı olduğu zarfı almaya giderken barınakta gergin bir bekleyiş başladı. Ütopya'ya kim veda etti? Murat mı, Serkan mı, Tuncay mı?

Ütopya'ya final haftasında veda eden isim Murat oldu. Murat'ın ilk günden bu yana Semih'le birlikte hareket etmesinin ardında hiç kimsenin bilmediği bir nedenin olduğu ortaya çıktı ve anlattıkları barınakta duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Murat'ın elenmesinin ardından Ütopya'da sadece beş kişi kaldı. Yarın ve bir sonraki gün yapılacak olan oylamaların ardından Pazar günkü büyük finale sadece iki yarışmacı kalmayı başaracak.

OYLAMADA NELER YAŞANDI?

Final haftasında Ütopya'ya her gün bir yarışmacı veda ediyor ve ve bu Pazar yapılacak finale sadece iki yarışmacı kalmayı başaracak.

Şampiyon üç aşamalı oylama sonrasında belli olacak. Eski yarışmacılar arasında yapılacak oylama, final gazetesi satışları ve SMS oylaması Ütopya'nın şampiyonunu belirleyecek.

Ütopyalılar bu günün dokunulmazlarını öğrenmek ve elenme adaylarını belirlemek için toplandı.

Serkan, Dilay moderatörlük yaparken bu göreve talip olmuş ve oy çokluğuyla görevi üstlenmişti. Bugün de Semih göreve aday oldu. Oylama Semih'in moderatörlüğünde başladı.

Oylamaya geçilmeden önce barınakta dokunulmazlıkların heyecanı yaşandı. Semih iki gün aradan sonra yeniden dokunulmazlık kazanırken bu kez ilk ikiden düşen isim Tuncay oldu.

Sonrasında sıra heyecanla beklenen ana geldi. Yarışmacılar Ütopya'dan gitmesini istedikleri üç ismi belirlemek için kara tahtada oy vermeye başladı.

Ütopyalıların kozlarını paylaştıkları oylamanın ardından Tuncay, Murat ve Serkan 6'şar oy alarak elenme adayı oldular.