BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Uşak’ta trafik kazası 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı

Uşak Merkez’de mahalle arasında meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumu ise ağır.<br/>Uşak’ta...

Abone ol

Uşak Merkez’de mahalle arasında meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumu ise ağır.
Uşak’ta Kemalöz Mahallesi Kuyucak yolu üzerinde hiçbir uyarı levhasının olmadığı kontrolsüz kavşakta saat 23:15 sularında meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, Ali Gür idaresindeki içerisinde 3’ü çocuk 6 yolcunun bulunduğu 45 AAJ 05 plakalı otomobil Kuyucak Köyü yönünden Uşak Merkez’ e doğru gelirken, Şehit Vehbi Demir Sokak’tan yeni sanayi yönüne giden Tolgahan Yılmaz idaresindeki ve yanında bir yolcu bulunan 64 LC 405 plakalı ekmek fırını servis aracı ile kontrolsüz kavşakta büyük bir gürültü ile çarpıştılar. Çarpışmanın etkisi ile 45 AAJ 05 plakalı araç önce elektrik direğine sonrada park halinde bulunan 64 KA 679 plakalı araca çarparak durabildi. Çarpışma anında 45 AAJ 05 plakalı otomobilde bulunan çocuklardan Mustafa Altınkaya yola savrulurken Recep ve Elvan Altınkaya araç içerisinde sıkıştılar. Araçta sıkışan yaralılar olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından aracın kapıları kesilerek çıkarıldılar.

Kazaya karışan araçlardan 64 LC 405 plakalı ekmek fırını servis aracında bulunan sürücü Tolgahan Yılmaz ve yolcu Muratcan Yılmaz, 45 AAJ 05 plakalı otomobilde bulunan sürücü Ali Gür, yolculardan Durdu Çapkın, Metin Altınkaya(çocuk), Mustafa Altınkaya (çocuk), Murat Altınkaya (çocuk) çeşitli yerlerinden yaralanırken, aynı araçta bulunan Elvan ve Recep Altınkaya’da ağır şekilde yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen çok sayıdaki ambulansla kentteki hastanelere sevk edildi. Elvan ve Recep Altınkaya’nın hayati tehlikesinin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Kazanın gürültüsü ile evlerinden olay yerine koşan mahalle sakinleri ise, kontrolsüz kavşakta gün aşırı kaza olduğunu belirtirken, yetkililerin acilen önlem alması gerektiğini söylediler.
Polisin kazayla ilgili soruşturma devam diyor.
(İHA)