BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Polis TEM’de hırsızları kovaladı

Anadolu yakasında Sancaktepe’de mazot hırsızlığı yapan zanlılar, polisi alarma geçirdi. Esenler Karabayır Mahallesi’nde son bulan takip de z...

Abone ol

Anadolu yakasında Sancaktepe’de mazot hırsızlığı yapan zanlılar, polisi alarma geçirdi. Esenler Karabayır Mahallesi’nde son bulan takip de zanlılar aracı terk ederken, aracın arkasındaki depo polisi bile şaşkına çevirdi.
Sancaktepe’de saat 03.30 sıralarında ‘Dur’ ihtarlarına uymayan 34 TE 8489 plakalı minibüs, polis tarafından uzun süre kovalandı. Anadolu yakasında dakikalarca devam eden takip, TEM otoyolu üzerinden Avrupa yakasına taşındı. Ekipler zaman zaman kaçan aracın mevkisini verirken, zanlılar patlak teker üzerinde ilerlemeye devam etti. Bu sırada aracın peşine çok sayıda ekip takıldı. Zanlılar son olarak Esenler Karabayır Mahallesi’nde girdi. Bu mahallede 692 sokak içerisinde kaza yapan 2 zanlı, aracı terk ederek kaçtı. Aracı incelemeye alan polis ise, aracın arka kısmında mazot depolamakta kullanılan büyük çapta bir depo ve araçların deposundan mazot çekmekte kullanılan bir hortum ile karşılaştı. Araç Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından da incelenirken, zanlılarla ilgili araştırma başlatıldı.
(İHA)