BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ürdünlü pilotun annesi o anları izleyince...

IŞİD'ın diri diri yakarak öldürdğü Ürdünlü pilot Muaz Kesasibe'nin annesi evlat acısına daha fazla dayanamadı ve yaşamını yitirdi.

Abone ol

DEAŞ tarafından yakılarak öldürülen pilotun annesinin olaydan sonra üzüntüden fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve burada hayatını kaybettiği bildirildi.
 
Ürdünlü pilot Muaz Kesasibe'nin yakılarak öldürüldüğünü gösteren videolar önceki gün servis edilmişti. Pilotun Ocak ayında öldürüldüğü öne sürüldü.

screen-shot-2015-02-05-at-3.41.39-pm.png

Görüntülerin yayınlanması üzerine pilotun annesi üzüntüsünden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Burada bir süre tedavi gören kadın, gece saatlerinde hayatını kaybetti.

YAKARAK ÖLDÜRDÜK ÇÜNKÜ...

IŞİD söz konusu görüntüleri Rakka halkına izleterek şu mesajı verdi: Şehrimizin üzerine bomba yağdıranları biz de bu şekilde cezalandırıyoruz.

screen-shot-2015-02-05-at-8.29.44-am.png
 
IŞİD'E BÜYÜK TEPKİ

Ancak Ürdünlü pilot Muaz el-Kesasibe'nin öldürülme şekli IŞİD'in kontrolünde bulunan bölgelerde de tepkiye neden oldu. Terör uzmanları, IŞİD'in kafa keserken ya da taşlayarak öldürürken İslami referanslara vurgu yapabildiğini ancak diri diri yakma konusunda böyle bir referans olmadığı için, bu eylemi açıklamakta zorlanabileceği belirtildi.