BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Ural Birand kardeşi Birand'ı anlattı

Kardeşi Mehmet Ali Birand'ın çok genç yaşta hayata veda ettiğini düşünüyor Ağabey Ural Birand..

Abone ol

Mehmet Ali Birand'ın ağabeyi Ural Birand, kardeşinin ölümüyle kendisinden bir parça kaybettiğini vurguladı ve erken gittiğine üzüldüğünü belirtti.

Ural Birand, "Bir kere çok inandığım bir şey var ki çok çok genç gitti. Yapacak çok daha işi vardı ki. Daha doğrusu işi vardı derken bundan sonra çok daha değişik şekilde, çok daha üretken, çok daha başka bir döneme girecekti hayatı. Ve çok daha etkin olacaktı. Çok daha güzel günler yaşayacaktı. Ama işte kalp bu, bir yerde durduğu zaman duruveriyor. Ben şu anda hala kabullenemiyorum. Yani bir deprem oldu. Bunun artçılarını bekliyorum. Ne zaman bu artçılar bana gelir onu bilemiyorum. Tam kavrayabilmiş değilim, itiraf edeyim size. Ama çok sevdiğim, çok kıymetli bir parçamı kaybettim. Çok erken gitti ona üzülüyorum" dedi.

"ÇOK GÜZEL YAŞADI"

"Mehmet Ali dünyanın en iyi insanlarındandı" diyen Birand, "İyi dediğiniz zaman şu açıdan söylüyorum. Hiçbir zaman hiç kimse için kötülük istemeyen kişiye ben iyi diyorum. Onun dışında fonomen bir çalışkandı. Kimle karşılaşsa o kişi Mehmet Ali'yi kısa bir süre içerisinde aşık olurdu. Dolayısıyla çok üretkendi, çok güzel şeyler yaptı. Çok güzel üretti ve çok güzel yaşadı. Herkese dilenecek bir yaşamı oldu. Şimdi şöyle bir baktığınız zaman 'Neymiş' diye şimdi ortaya çıkıyor. İnsanların zaten değeri gittikten sonra belli olur" diye konuştu.

Ural Birand kardeşi Mehmet Ali Birand'ın 3 yaşındayken kaynar su ile bacağının yanışını hiç unutamadığını anlatarak, "Ama onu sildik ikimizde kafamızdan. Zaman zaman da geliyor aklıma" ifadelerini kullandı.