BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Ünlülerin yılbaşı planları... Hangi ünlü nerede?

Ünlülerin yılbaşı planları... Hangi ünlü nerede?

Magazin dünyasının ünlü isimleri yılbaşı tatilini nerede geçirecek? İşte rotayı uzaklara çeviren ünlüler...

Ünlülerin yılbaşı planları... Hangi ünlü nerede?

Yaklaşan yılbaşı tatili nedeniyle sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri 2014’ü karşılamak için rotayı yurtdışına çevirdi. Yeni yılı yurtdışında geçirmek isteyen isimleri tatil heyecanı sardı. Cuma gününden itibaren ellerindeki valizleriyle erkenden yola koyulan ünlüler havalimanında renkli görüntüler oluşturdu. Yılbaşı tatili en çok ise liglere verilen ara nedeniyle 10 günlük izine çıkan futbol dünyasının ünlü isimlerine yaradı. Galatasaray’ın yabancı yıldızları oynadıkları Kayseri Erciyes maçı sonrası ise Noel’i karşılamak için önceki gün sabahın erken saatlerinde Atatürk Havalimanı’nda boy gösterdi.

Ünlülerin yılbaşı planları... Hangi ünlü nerede?

DİDİER DROGBA
Sabahın ilk ışıklarıyla havalimanına ilk gelen Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldız ismi Didier Drogba oldu. Fildişili yıldız, tanınmak için kafasına geçirdiği yıldız işlemeli kapüşonlu montuyla dikkat çekti. Görenlerin “Süslü Drogba” sözleriyle takıldığı ünlü futbolcu, fotoğraflarını çeken gazetecilere ise “Lütfen flaşlı çekmeyin gözlerim rahatsız oluyor” dedi. Kapüşonunu bir an olsun kafasından çıkarmayan ve yanına gelen hayranlarının fotoğraf isteğini de geri çeviren futbolcu daha sonra business class uçuşla Fransa’nın yolunu tuttu.

Ünlülerin yılbaşı planları... Hangi ünlü nerede?

Melo dev korumasıyla geziyor
Galatasaray’ın yabancı futbolcularından Brezilyalı Melo, kaleci antrenörü Taffarel ile Uruguaylı kaleci Muslera da yeni yılı karşılamak için Brezilya’ya gitmeden önce havalimanında objektiflere takıldı. Kayseri Erciyes’e attığı gol sonrası kısa süreli sakatlık yaşayan Felipe Melo havalimanında yaptığı esprilerle takım arkadaşlarının neşe kaynağı oldu. Futbolcunun bu arada Türkiye’deki yoğun ilgiden dolayı yakın koruma tutuğu görüldü. Melo, kendisini gölgesi gibi takip eden korumasıyla fotoğraflarının çekilmesi üzerine paniklerken, kaleci Muslera ise Noel tatiline kendisi gibi Uruguaylı olan model sevgilisi Patricia Callero ile çıktı.

Ünlülerin yılbaşı planları... Hangi ünlü nerede?

Mütevazı Sneijder
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder yeni yılı, model eşi Yolanthe Cabau, ilk evliliğinden olan oğlu Jessey ve ailesiyle ülkesi Hollanda’da karşılayacak. Önceki gün havalimanında ellerinde taşıdığı poşetlerle dikkat çeken ünlü futbolcu rahat ve mütevazı tavırlarıyla dikkat çekti. Ancak futbolcu rahat halinin aksine check-in işlemi için gittiği kontuar önünde yarım saat bekleyince sinirlendi. Kontuarın açılmasıyla rahat bir nefes alan Sneijder, çantasında küçük köpeğini taşıyan model eşi Yolanthe ile gazetecilere el ele poz verip, pasaport sırasına girdi.