BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,10
ALTIN 2.499,58

Ünlülerin rekorluk işleri

Ünlülerin rekorluk işleri

Magazin dünyasının renkli kişilikleri de gerek işleri dolayısıyla gerekse özel hayatlarında yaptıklarıyla guinness'e girecek işlere imza atıyorlar. kimi en kısa evliliği yaparken, kimi ise en çok mahkeme kapısına giden isim olarak çıkıyor karşımıza....

Ünlülerin rekorluk işleri

Magazin dünyasının renkli kişilikleri de gerek işleri dolayısıyla gerekse özel hayatlarında yaptıklarıyla Guinness'e girecek işlere imza atıyorlar. Kimi en kısa evliliği yaparken, kimi ise en çok mahkeme kapısına giden isim olarak çıkıyor karşımıza....

Ünlülerin rekorluk işleri

EN KISA SÜREN EVLİLİK
Türk magazin basınının en kısa süren evliliğine, imza atan isim artık herkesin bildiği gibi oyuncu Hande Ataizi’nin evliliği… 2004 yılında, 1.5 yıldır büyük aşk yaşadığı avukat sevgilisi Fethi Pekin ile nikah masasına oturan Ataizi’nin bu mutluluğu sadece 24 saat sürdü. The Ritz Carlton Otel’inde aile içinde sade bir törenle evlenen çift, düğünden hemen önce ‘evlilik anlaşması’ yüzünden anlaşmazlığa düştü. İddialara göre damadın kendisi gibi avukat olan babası Ahmet Pekin, gelininden evlilik anlaşmasına imza atmasını istedi. Ataizi avukatı olmadan bu imzayı atmayacağını söyledi, atmadı da...Tek imzayı nikah masasında atan Ataizi, balayı yolunda eşiyle girdiği tartışma kavgaya dönünce boşanma kararı aldı. Ataizi balayına gitmek yerine eve dönüp eşyalarını topladı. Ünlü oyuncu boşanma dilekçesinde şu açıklamayı yaptı: “Oturup ilişkimizi evliliğe dönüştürmeye karar verdik. Ancak ailesi aramıza girdi. Evliliğimize karşı çıktılar. Evlendikten sonra bu işin yürümeyeceğini gördük. Huzurumuzun kaçmasına ve ilişkimizin çirkinleşmesine neden olmamak için boşanmaya karar verdik. Tazminat veya nafaka talebim yoktur.”

Ünlülerin rekorluk işleri

EN ÇOK ŞOV PROGRAMI
Şovmen denilince Türkiye’de akla gelen tek isim olan Mehmet Ali Erbil, en çok şov programı yapmış isim olarak Magazin Guinness’lerindeki yerini alıyor. Yurt dışı ile kıyaslandığında çok büyük bir rakam gibi görünmese de, Türkiye koşullarında program yapmanın ve bunu izlenilir kılmanın ne kadar zor olduğu düşünülürse, her projesiyle izlenme rekorları kıran Erbil’in Magazin Guinness’ine girmeyi hak ettiği kesin. ‘Gol Show’, ‘Aşk Olsun’, ‘Çarkıfelek’, ‘Mehmet Ali Erbil ile 50 Sarışın’, ‘Ali Babanın Çiftliği’, ‘Ya Şundadır Ya Bunda’ ve son olarak Star’da yayınlanmaya başlayan ‘Şaşırtmali’, Mehmet Ali Erbil’in çalışmaları arasında… Durum şunu gösteriyor ki rekor yine kendisi tarafından kırılacak!

Ünlülerin rekorluk işleri

EN ÇOK MAHKEME KAPISI GÖREN ÜNLÜ
Meslektaşlarıyla yaşadığı tartışmaların mahkemeye taşınması, özel hayatındaki alacak verecek davaları ve organize suç örgütü suçlamalarına kadar İbrahim Tatlıses, hakkında açılan onlarca dava için mahkemenin yolunu tuttu bugüne kadar. Her ne kadar kimse böyle bir madde ile Guinness’te yer almak istemezse de Magazin Guinness’i Tatlıses’i mahkeme kapılarında en çok karşımıza çıkan ünlü olarak seçti.