BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.439,27

Ünlülerin karakter analizi

Ünlülerin karakter analizi

Kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu canan yolaç, ünlüleri gözlemledi. çoğunun ufak tefek psikolojik sorunları olduğu tespitini yaptı. kimine tai chi, kimine meditasyon önerdikişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu canan yolaç, bilinçaltına inerek, kişinin sağlıklı, neşeli, kendine güvenen bir birey...

Ünlülerin karakter analizi

Kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu Canan Yolaç, ünlüleri gözlemledi. Çoğunun ufak tefek psikolojik sorunları olduğu tespitini yaptı. Kimine Tai Chi, kimine meditasyon önerdi
Kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu Canan Yolaç, bilinçaltına inerek, kişinin sağlıklı, neşeli, kendine güvenen bir birey olmasına yardımcı oluyor. İyi bir yaşam için geçmişi temizlemenin şart olduğunu söyleyen Yolaç, farkındalık ve nefes çalışmaları yapıyor, beden yapısına bakarak kişilik analizi yapıyor. Yolaç’tan tanıdık isimleri masaya yatırmasını istedik.

Ünlülerin karakter analizi

Eda Taşpınar

Ağızda yavan tat bırakan enerjisi var
Zayıf bir kişilik olduğu için çabuk yıkıma uğrar. Özel olma isteği onu aşağılara çekiyor. Bu çocukluktan gelen bir travmadır. Kendini bulması ve içindeki küçük kızdan kurtulması gereken bir yaşta. Bunun için hayat stilini tamamen değiştirmeli. Sürekli keseden yiyor ve gelişmiyor. Kişisel gelişimini yapması, kendini yakından tanıması çok önemli. Ağızda yavan tat bırakan bir enerjisi var.

Ünlülerin karakter analizi

Fatih Terim

Farkındalığını artırmalı
Binbir kişilik sahibi. Hedefine kilitli bir şekilde hareket ediyor. Hatalarını görmekte zorlanan biri, ders alıp ileriye doğru yürümesi lazım. Kendi düşünceleri arasında çatışmaya girmemeli. Çatışırsa enerjisini doğru yansıtamayacağı için randıman alamaz. Bunun için ona farkındalık çalışması yapmasını öneriyorum. Kendini keşfedebilmesi ile ilgili bir yardım almalı.

Ünlülerin karakter analizi

Şahan Gökbakar

Meditasyon iyi gelir
Sevgi dolu ve sempatik biri. Aynı zamanda korunmaya ihtiyacı var. Bu çocukluktan gelen bir durum. Uzun vadeli bir kariyer istiyorsa güç ve güven kavramıyla ilgili çalışma yapmalı. Annesini duygularının üzerinde taşıyor. Kadınlarla uyumu iyi. Ancak ilişkilerinde annesini korumak adına kendinden çok fazla ödün vermemeli. Kendi dengesini bulmak için önce anne modeli ile çalışması gerekiyor ki ilişkilerini daha randımanlı ve kaliteli yaşayabilsin. Meditasyona ihtayacı var.