BIST 10.199
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.391,43

Ünlülerin ilk baktığı yer!

Ünlülerin ilk baktığı yer!

Aktör erdal özyağcılar'ın, "ben ayak zamparasıyım" diyerek, ayak fetişisti olduğunu dünya aleme ilan etmesinin yankıları sürüyor. özyağcılar’ın bu ilginç itirafından sonra diğer ünlülere de karşı cinste önce neye dikkat ettiklerini sorduk. işte aldığımız cevaplar...

Ünlülerin ilk baktığı yer!

Aktör Erdal Özyağcılar'ın, "Ben ayak zamparasıyım" diyerek, ayak fetişisti olduğunu dünya aleme ilan etmesinin yankıları sürüyor. Özyağcılar’ın bu ilginç itirafından sonra diğer ünlülere de karşı cinste önce neye dikkat ettiklerini sorduk. İşte aldığımız cevaplar...

Ünlülerin ilk baktığı yer!

BAŞTAN AŞAĞI SÜZERİM
Burcu Kara: İlgimi çeken birini baştan aşağı süzdükten sonra gözlerine bakarım. Rengine değil ama nasıl baktığı ve ifadesi önemli. Yapışkan ve sizin üzerinizden menfaat sağlamaya çalışan erkekse beni fazlasıyla rahatsız eder.

Ünlülerin ilk baktığı yer!

GÜLÜŞÜ İŞARETTİR
Sinem Kobal: Bir erkekte dikkatimi çeken ilk olarak gülümsemesi oluyor. Onu tanımakta bana büyük bir işaret veriyor diyebilirim. Eğer samimi olmayan bir gülüşü varsa o erkek bana itici geliyor. Onun dışındaki dış görünüşte takıntılarım öyle yok. Erkeğin bir gülüşü yeter yani.

Ünlülerin ilk baktığı yer!

SAÇ KESİMİ ÖNEMLİ
Hande Subaşı: İlk intiba için dış görünüş çok önemlidir. Bir erkekte önce saç kesimine sonra ellerine bakarım. Uzun saçlı erkeklerden hoşlanmam. Kısa saç seviyorum. Küpe takabilir. Bunun dışında erkeğin kıyafetinin benim için fazla önemi yok ama temiz ve kendisine yakışır olmalı.