BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Ünlüler ve ilginç korkuları

Ünlüler ve ilginç korkuları

Pek çok insanın fobisi vardır. bazıları korkularının üzerine giderken, bazıları onlarla birlikte yaşamaya alışır. bazı fobiler ise sahiplerinin hayatlarını karartır. bazı fobiler de olumlu sonuçlar doğurabilir; aynı edison’ın karanlık korkusu nedeniyle bizi ampulle tanıştırması gibi! edison gibi...

Ünlüler ve ilginç korkuları

Pek çok insanın fobisi vardır. Bazıları korkularının üzerine giderken, bazıları onlarla birlikte yaşamaya alışır. Bazı fobiler ise sahiplerinin hayatlarını karartır. Bazı fobiler de olumlu sonuçlar doğurabilir; aynı Edison’ın karanlık korkusu nedeniyle bizi ampulle tanıştırması gibi! Edison gibi pek çok ünlü ismin fobileriyle boğuştuğunu biliyor muydunuz? İşte dünyaca ünlü isimler ve onların büyük korkuları:

Ünlüler ve ilginç korkuları

Diktatörler öldürülme korkusuyla hep dublör kullanmışlar. Stalin bir yere gidecek olsa, benzer birkaç araba aynı anda yola çıkarmış. Saddam Hüseyin’in de 10’u aşkın dublörü vardı.

Ünlüler ve ilginç korkuları

SUDAN KORKAN DİKTATÖR

Hitler sudan da çok korkuyormuş. Dünyayı ateş çukuruna döndüren adam, su fobisi yüzünden hiçbir zaman yüzmemiş.

Ünlüler ve ilginç korkuları

Ölüm korkusu yaşayan sanatçılardan biri de Nazım Hikmet’tir. Ünlü şair uyku hapı aldığı zaman bile en fazla dört-beş saat uyuyabilirmiş.