BIST 10.224
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.386,45
HABER /  GÜNCEL

Ünlüler 'Babam ve Oğlum' dedi!

Vizyondaki Türk filmlerinin büyük rekabeti sürüyor. Sinema salonlarına koşan şöhretler ise en çok yönetmen Çağan Irmak’ın duygusal filmini beğendi.

Abone ol

Asmalı Konak dizisi ve filmini de yöneten Çağan Irmak, mesleğinin zirvesine ‘Babam ve Oğlum’ sayesinde tırmandı. Genç yönetmenin kısıtlı bir bütçeyle çektiği filmi, hastalığını bilen genç bir adamın kavgalı olduğu babası ve minik oğluyla yaşadığı duygusal olayları perdeye taşıyor.

Ebru Gündeş:

Çok daha güzel filmler bekliyorum

Bayramda yoğun çalışma içinde olduğum için fazla film seyretme imkanı bulamadım. Ama Organize İşler filmini seyrettim. Oyuncuların performansı ve çekimler çok iyiydi. Hababam Sınıfı ve Keloğlan filmlerine de en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum. Türk Sineması’nda çok daha güzel filmler çekilmeli.

Ferdi Tayfur:

Bu aralar çok film izledim. Hababam Sınıfı çocuklar için yapılmış güzel bir film. Babam ve Oğlum ise tek kelimeyle harika. İyi gişe yaptığı da ortada. Filmdeki lehçeler güzel kullanılmış. Organize İşler’i de unutmamak gerek.

Seray Sever:

Bu aralar çok yoğunum. O yüzden sadece Hababam Sınıfı Üç Buçuk filmini izledim. Tempolu, sıkmayan bir film. Babam ve Oğlum’la ilgili övgüleri de duyuyorum. Doğrusu merak ediyorum.

Perihan Savaş:

Babam ve Oğlum filmine bayıldım.Yönetmen Çağan Irmak gerçekten tüm oyuncuları oynatmış. Çekimler güzel, hikaye güzel. Organize İşler’de iddialı ama hikayesi biraz abartılı.

Deniz Pulaş:

Etkileyici ve duygusal

Bebeğimle bu aralar çok meşgulüm. Buna rağmen Babam ve Oğlum’u izleme fırsat buldum. Çok beğendim. Hikayesi etkileyici ve duygusal. Özellikle Hümeyra’nın performansı olaganüstüydü.

Kaynak: