BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
DÜNYA

Ünlü üniversitenin yıl sonu partisinde seks skandalı!

Öğrencilerin çılgın kutlamalarını yasakladığını duyuran İngiltere'nin Oxford Üniversitesi yeni pir partiyle çalkalanıyor. The Sun muhabirinin gizlice gittiği partide uyuşturucu ve cinsel şovlar olduğu iddia edildi.

İngiltere’de Oxford Üniversitesi öğrencilerinin katıldığı bir parti tartışma konusu oldu. Üniversite faaliyet gösteren öğrenci kulübü Piers Gaveston Society tarafından her yıl düzenlenen etkinlik, okulun dışında çadırların kurulduğu bir alanda yapıldı... Yüzlerce öğrencinin maskeler ve iç çamaşırlarıyla katıldığı etkinlikte uyuşturucu satıcılarının da bulunduğu ve öğrencilerin gece boyunca uyuşturucu kullandıkları iddia ediliyor.

110 STERLİN GİRİŞ ÜCRETİ: Bölge sakinlerinin durumundan rahatsız olduğu belirtilen partiye bu yıl The Sun muhabiri de girdi. Milletvekili Jesse Norman’ın oğlu Sam Norman’ın da partiye katılan arasında olduğunu görüntüleyen The Sun muhabiri, etkinlikteki izlenimlerini paylaştı. Oxford’un 8 kilometre dışında kurulan etkinlik alanına giriş için özel davetiyeler hazırlanırken, katılımcılardan 110 sterlin giriş ücreti alınıyor. Gazete, pagan temalarının ağırlıkta olduğu etkinlik alanında birçok farklı çadır olduğunu, uyuşturucu etkisindeki gençlerin çadırlarda cinsel içerikli şovlara katıldığını aktardı.

Partide bulunanlardan biri, “Uyuşturucular parti başladıktan 3 saat sonra bitti. Bu sırada kuyruğun bazen 30 kişiyi aştığını gördüm. Öğrenciler, torbacıların sattıklarının bitmesinden korktukları için büyük miktarlarda satın aldılar” dedi. 

Milletvekili Jesse Norman, “Oğlum ile daha konuşamadım, bu yüzden bu konuda bir yorum yapamam. Bana haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Eğer ismi çıkarsa ve o olduğu kesin olursa, bunu yayınlayabilirsiniz.” dedi.

Oxford Üniversitesi yetkilileri, bu partinin adlarını kirlettiğini ve çoğunluğu oluşturan çok çalışkan olan öğrencilerini gölgelediğini söyledi. Oxford Üniversite’sinin yönetimi ise, durumu onaylamadıklarını ve bir daha böyle bir parti yapılmaması için önlemler alacaklarını bildirdi. Ülke boyunca birçok üniversite partilerdeki alkol iznini gözden geçireceklerini ve kısıtlamaya ya da yasaklamaya gidileceğini bildirdi.

Sitene Ekle