BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ünlü sporcunun evinde şimdi de kanlı sopa!

Sevgilisini öldürmekten yargılanan engelli Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius'un evinde şimdi de kanlı bir kriket sopası bulundu

Abone ol

Dünyaca ünlü engelli atlet Oscar Pistorius'un 29 yaşındaki manken sevgilisi Reeva Steenkamp'ı ateş ederek öldürdüğü sanılıyordu. Ancak Güney Afrikalı City Press gazetesinde yer alan bir haberde Reeva Steenkamp'ın, kafatası "ezilmiş" olarak bulunduğu kaydedildi.

Ayrıca gazetenin soruşturmayı yürüten polis kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, ünlü sporcunun Pretoria kentindeki lüks evinde üzerinde yoğun miktarda kan olan bir kriket sopası bulundu. Polis, sopanın Steenkamp'a saldırmak için mi, yoksa kurban tarafından kendini müdafaa amaçlı mı kullanıldığını araştırıyor.

İLK ATEŞ YATAK OADASINDA

Deutsche Welle Türkçe'de yeralan habere göre polis, Pistorius'un Steenkamp'ı eve giren bir yabancı olduğunu zannederek öldürdüğü yönündeki iddiaları gerçekçi bulmuyor. Zira genç kadının öldürüldüğü sırada üzerinde bir gecelik olduğu belirtiliyor. Gazeteye konuşan bir polis yetkilisi “Şüpheler ilk ateşin yatak odasında açıldığı ve kadının kalçasına isabet ettiği yönünde. Ondan sonra kaçmış ve tuvalete saklanmış ve burada da üç el ateş edilmiş” diye konuştu.

Olimpiyat Oyunları'nda ilk kez yarışan Oscar Pistorius Güney Afrika'da bugüne kadar ulusal bir kahraman olarak görülüyordu. Bugüne kadar birçok sporcuya ilham kaynağı olan dolar milyoneri sporcu suçlu bulunması halinde müebbet hapis cezasına çarptırılabilecek.