BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Ünlü sanatçı coşturdu

14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin dördüncü gününde sahne alan Candan Erçetin, muhteşem bir konser verdi.<br/>Resmi...

Abone ol

14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin dördüncü gününde sahne alan Candan Erçetin, muhteşem bir konser verdi.
Resmi açılışının dördüncü gününde de renkli ve heyecanlı etkinliklere ev sahipliği yapan “14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali” Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da ve Celaliye meydanında yine binlerce Büyükçekmeceli ile buluştu.
Kemal Sunal Amfi Tiyatro’daki etkinlikler Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin modern dans gösterileri ve Kırklareli yöresi halk oyunları ile başladı. Ardından sahne alan yabancı konukların dans gösterilerine geçildi. Gösterilerin tamamlanmasının ardından sevilen sanatçı Candan Erçetin sahne aldı. Kemal Sunal Amfi Tiyatro’yu ve Kültürpark’ı dolduran binlerce vatandaşa muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Erçetin, 2 yıl öncede festivalde konser verdiğini belirterek,”Böylesine prestijli bir uluslararası kültür sanat festivaline ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi’ni ve Büyükçekmece halkını kutluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Candan Erçetin’e günün anısına çeşitli hediyeler ve çiçek takdim etti.
(İHA)