BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Ünlü rapçi Khontkar uyuşturucudan tutuklandı evinden çıkanlara bakın!

İZMİR'de yaşayan rap müzik şarkıcıları 'Khontkar' adıyla bilinen Onur Dinçe ve 'Young Bego' ismini kullanan Uğur .B. şarkılarında uyuşturucudan tutuklandı. Zanlıların evinden bakın neler çıktı...

Video paylaşım sitelerinde yer alan ünlü rapçiler Khontkar ve Young Bego'nun kliplerinde uyuşturucu maddelerinin kullanımını özendirici nitelikte sözlere ve görüntüler yer aldığı, şarkılarında uyuşturucuyu özendirdikleri gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Klipleri izleyen polis ekipleri, izleyende uyuşturucu madde olduğu izlenimi bırakan çeşitli materyallerin kullanıldığını ve bazı görüntülerde ve sözlerinde uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendiren sözlerin, cümlelerin geçtiğini tespit etti.

İZMİR'DEKİ ADRESLERİNE OPERASYON: Yapılan araştırmada Khontkar ve Young Bego adlı ünlü rapçilerin İzmir'deki adresleri tespit edildi. Khontkar adıyla tanınan Onur Dinç'in Konak ilçesinde, Young Bego olarak bilinen Uğur B.'nin ise Balçova ilçesinde bulunduğu belirlendi.

EVDEN ÇIKANLAR : Eş zamanlı gerçekleştirilen baskınlarda Onur Dinç'in Konak'taki evinde meşe tabir edilen içime veya satışa hazır hale getirilmiş 10 adet alüminyum jelatin içerisinde esrar maddesi, 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat, 2 adet uyuşturucu madde öğütücü ele geçirildi.

TOPLAM 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI: Evdeki Onur Dinç ile M.D. ve A.Ö. adlı şahıslar gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 5'i buldu.

KHONTKAR TUTUKLANDI: Ünlü rapçiler Onur Dinç ile Uğur D. hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme ve bu nitelikle yayın yapma" ve "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma ve bulundurma" suçlarından işlem yapıldı. Diğer zanlılar M.D., B.Ç. ve A.Ö. hakkında "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma ve bulundurma" suçlamalarından adliyeye sevk edildi. Khontkar adıyla bilinen Onur Dinç tutuklanırken, 4 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sitene Ekle