BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MEDYA

Ünlü oyuncu Sevil Uyar gözyaşlarına boğuldu!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 15 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde ünlü oyuncu Sevil Uyar eşinden bahsetti ve gözyaşlarına boğuldu.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 15 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde Sevil Uyar konseptinde pilot eşiyle baloya gittiğini söyleyince İvana Sert, Sevil'e neden pilot bir eş tercih ettiğini sordu.


Sevil kendi sektöründen birini tercih etmek istemediğini söyledi. Daha sonra Sevil tiyatroda komedi oynadığını söyleyince Hakan Akkaya buna inanamadı. Sevil daha sonra ekrandan eşine seslendi. Eşini çok sevdiğini söyleyen Sevil, "O benim her şeyim ben babamı küçük yaşta kaybettim o benim babam" dedi ve gözyaşlarına boğuldu.


Hakan Akkaya kendisininde erken yaşta babasını kaybettiğini ve kaybedilenlerin eksikliğini her zaman hissettiklerini söyledi ve babaları olanları çok kıskandığını söyledi. Sevil hayatın yükünü tek başına sırtlandığını ve insanlara güveni kalmadığını bu yüzden insanlara hemen güvenemediğini söyledi. İvana Sert ise Sevil'in çok güzel bir kadın olduğunu söyledi.

Sitene Ekle