BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Fatih Portakal'ın ceketi olay oldu! Seyirci farkedince...

Fox Tv'nin Ana Haber Bülteni'ni sunan Fatih Portakal, canlı yayında ceketi kopunca ilginç bir soruyla karşı karşıya kaldı.

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, canlı yayında ceketinin düğmesi kopunca reklam arasında ceketini değiştirdi. Bunu fark eden bir izleyici ise Portakal'a tweet atarak 'Ceketinizi mi değiştirdiniz?' diye sordu. Portakal'ın bu soruya cevabı ise şöyle oldu; 'Evet blazer ceket vardı, reklama son bir haber kala düğmesi koptu. Tebrik ederim. Benim şiddetime hiddetime, Türkiye’nin haberlerine dayanamadı ceketimin düğmesi.'

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler