BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Üniversite servisinde skandal görüntü!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrenci taşıyan servis şoförünün sosyal medyaya yüklenen görüntüleri ortalığı karıştırdı. Görüntülerde servis şoförü uzun süre cinsel organıyla oynuyor...

Abone ol

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrenci servis şoförünün görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. İddialara göre servis şoförü, araç kullanırken pantolonunun üzerinden cinsel organıyla oynayarak mastürbasyon yapıyor. Servis şoförü ise iddiaları yalanladı, o görüntüleri "çamaşırımı düzeltiyorum" sözleriyle açıkladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde bir öğrenci servisinde çekilen görüntüler ortalığı karıştırdı. Ünlü bir firmaya ait yolcu otobüsünde, muavinin kadın yolcunun yanında mastürbasyon yapmasının ardından bu kez de İstanbul'da bir servis şoförü, araç kullanırken pantolonun üzerinden cinsel organıyla oynadı.

MASTÜRBASYON İDDİASI

Görüntüler bir kullanıcı tarafından sosyal medyaya yüklendi. Sosyal medya kullanıcıları, araç şoförünün mastürbasyon yaptığını iddia ederken, otobüs şoförünün iddiaları kabul etmediği belirtildi.

SERVİS FİRMASI İNCELEME BAŞLATTI

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından üniversitenin servis işlerini yapan firma, araç şoförüyle ilgili inceleme başlattı. Bu arada servis şoförünün iddiaları kabul etmediği o görüntüleri "çamaşırımı düzeltiyorum" sözleriyle açıkladı.