BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  GÜNCEL

Ünal Aysal kapıyı gösterdi

Ünal Aysal yönetim kurulu toplantısında masaya yumruğunu vurdu. İşte ayrıntılar..

Abone ol

Sarı-kırmızılı yönetimdeki fikir ayrılıkları ve tartışmaların, Gaziantep'te fotoğraflara yansıması, bardağı taşırdı.

Aysal "50 bin tane işimiz var ama biz nelerle uğraşıyoruz. Uyan uyar, uymayan gider. İki arkadaşı burada istemiyorum" dedi. Ünal Aysal'ın Ali Gürsoy ile Celal Gürcan'ı hedef aldığı iddia edildi..

Türk Telekom Arena'daki yönetim kurulu toplantısında Başkan Aysal, sert mesajlar iletirken, mesai arkadaşlarına "Kendinize çeki düzen verin" diyerek gözdağı verdiği öğrenildi. Gaziantep'teki tabloyu "Böyle saçmalık olmaz. 50 bin tane işimiz var ama biz nelerle uğraşıyoruz. Ben ciddi, prensipleri olan bir adamım. Uyan uyar, uymayan gider" diyerek eleştiren ve alacağı radikal kararların sinyalini veren Aysal'ın daha sonra, "İki arkadaşı bundan sonra burada istemiyorum. Haber sızdıracaklarsa bu masaya gelmesinler" şeklinde çıkış yaptığı belirtildi. Aysal'ın Ali Dürüst'e yakın Ali Gürsoy ile Celal Gürcan'ı hedef aldığı iddia edildi.

Aysal, GSStore'un açılışında da önemli açıklamalar yaptı. Yiğit Gökoğlan, Amrabat ve Necati Ateş'i örnek göstererek Galatasaray'ın transfer politikasını eleştiren Fenerbahçe Asbaşkanı Cihar Kamer'e yanıt verdi.

'Hata ediyorlar'

Aysal, "Kulüpler arasında itişmeler olabilir, ama bizim prensibimiz bu değil. Bunu açıklamayı yapan arkadaşın insafına bırakıyorum. Galatasaray'ın yaptığı tüm hareketler hesaplı, kitaplı, planlı ve etiktir. Buna etik hareket demeyen şahısların, kendilerini gözden geçirmesi lazım. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında sürtüşme çıkarmaya çalışan arkadaşlar hata ediyorlar. Bundan kaçınırsak hepimiz için daha faydalı olur" diye konuştu.

Fenerbahçeli yöneticilerin, Galatasaray'ın Kulüpler Birliği toplantısında farklı, dışarda farklı ifadeler kullandıkları yönünde açıklamaları olduğunun belirtilmesi üzerine Başkan Aysal, "Biz dışarda da, Kulüpler Birliği'nde de hep aynı şeyi söylüyoruz. En ufak bir değişiklik, bir santim bile sapma olmadı" dedi.