BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MEDYA

Ümit Karan'ı yerden yere vurdular!

Survivor'ın dün gece yayınlanan bölümüne Ümit Karan'la Duygu arasında yaşanan kavga damgasını vurmuştu.

Abone ol

Dokunulmazlık oyununda Bennu'nun sağlık durumu kötü olduğu için yarışmak istememesine Duygu tepki göstermiş, Duygu'nun tavrını yanlış bulan Ümit Karan ise Bennu'ya yapılan bu eleştirinin Türk örf-adetlerine yakışmadığını söylemiş, eleştirileri saygısızlık olarak nitelemişti.

Survivor'da yaşanan bu olayın konuşulduğu 2. Sayfa programında ise Müge ve Gülşen, yaptığı açıklamalarla Ümit Karan'ı adeta yerden yere vurdu.

İşte programda yaşanan o diyalog;

Gülşen: Ünlüler haklılardı ama Ümit Karan yüzünden haksız duruma düştüler.'Türk örf ve adetlerinde bu yatmaz' filan...İlginç bir taraflara çekildi.O anne,ben ona anne gözüyle bakıyorum...' filan dedi.

''ÜMİT KARAN, TÜRKİYE'DEKİ LİKE DAVASINDA EN ÖNDE GİDENDİ''

Müge: Adada yarışıyorlar. Ne Türk örf-adeti? Ona bakarsan Ümit Karan'ın İstanbul'daki ve T ürkiye'deki yaşamının Türk örf-adetini yargılayalım. Çok özür dilerim, Ümit Karan, Türkiye'deki şike davasında en önde gidendi. Türk örf-adet, gelenek, namus, helal para falan dersen, o zaman burada dört dörtlük olacaksın ki, adaya da gittiğinde o lafları söylediğinde biz aslan Ümit diyeceğiz!

''PLAY*BOY YILDIZLARIYLA FOTOĞRAFLARI ÇIKTI''

Gülşen: Türk örf ve adetlerinde aynı zamanda yurt dışına gidip yabancı yabancı kadınlarla kulaktan kulağa, dudaklar neredeyse birbirine deyiyor... Bunlar var mı? Play-boy yıldızı çıktı sonra hanımefendi.Hanımefendi diyoruz yani. fotoğraflarını hatırlıyorsun. Çırılçıplak fotoğrafları vardı. Kulağına birşey söylüyormuş yani, O anda yanlış bir görüntü olmuş.Ama yok hiç öyle bişrey yokmuş. Biz yanlış görmüşüz. Güneş yansıması.Gölge olmuş.

''TÜRK ÖRF VE ADETLERİ HER SENE DEĞİŞİYOR''

Müge: Türk örf ve adetleri kişilere göre her sene değişiyor. Özellikle de bu örf- adet- gelenek-terbiye-ahlak-dürüstlük lafları nedense hep ünlülerimizin ağzında. Halktan insanlar hiç konuşmuyor.

İŞTE O ANLAR