BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,77
HABER /  EKONOMİ

Uludağ Ekonomi Zirvesi 13 Mart'ta başlıyor

Bu yıl 4. sü düzenlenecek olan 'Uludağ Ekonomi Zirvesi' 13-14 Mart'ta Uludağ' da gerçekleştirilecek.

Abone ol

Ekonomi dergileri tarafından bu yıl 4. sü düzenlenecek olan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne birçok iş insanının yanısıra, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek' te katılacak.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Avrupa Merkez Bankası Eski Başkanı Jean Claude Trichet Avrupa ekonomisi ile ilgili beklentilerini anlatacak. Google Ideas CEO'su Jared Cohen'in teknolojideki yeni gelişmeleri aktaracağı zirvede, Bild Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kai Georg Diekman 'Silikon Vadisi'nde Neler Oluyor?' sorusunun cevaplarını verecek.

KADIN DOSTU ŞİRKETLER ÖDÜL ALACAK

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde liderlerin hem global hem de sürdürülebilirlik ajandalarına bakılırken, dijitalleşmenin ve dijital şirket olmanın önemi tartışılacak.

Dijital dönemde büyüme stratejilerinin iş dünyasının önemli isimleri tarafından konuşulacağı Zirve'de, Afrika ve Çin pazarlarındaki fırsatlar Afrika ve Çin ekonomisine yön veren isimlerle birlikte değerlendirilecek.

Perakendedeki değişime dikkat çekilecek Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, başarıya ulaşmada girişimciliğin önemine değinilecek.

Türkiye'nin bölgesel üs ve global güç olması için yapması gerekenlerin tartışılacağı Zirve'de 'Kadın Dostu Şirketler" ödül töreni de gerçekleştirilecek.