BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.439,87
HABER /  GÜNCEL

Uluç Lucescu'yu protesto edecek

Hıncal Uluç bu kararından vazgeçti. Peki Uluç o gecede tepkisini nasıl gösterecek? İşte o tepki.

Abone ol

90 dakika programında Lucescu'nun Türkiye'yi Çavuşesku'nun sözlerine benzetmesi Hınçal Uluç'u çileden çıkarmış ve o proramda Lucescu'nun katılacağı geceye gitmeyeceğini söylemişti.

Uluç gecede neler yapacağını açıkladı: Lucescu'nun katılacağı geceye gidecek ancak Ama sıra Luce'nin aday olduğu oylamaya gelince sandalyesini boş bırakacak ve oy kullanmayacak.

Uluç bugünkü köşesinde Lucescu'nun konuşmalarına köşe yazarlarının sessisz kalmasına tepki gösteriyor ve soruyor:

Ben her ligi kazanan hocanın ille 'Yılın teknik Direktörü' seçilmesine de karşıyım. O zaman anket niye. Bağlarsın otomatiğe biter gider.. Niye Luce var da, 'Kümede bırak yeter' diye eline verilen ve ortada adı bile geçmeyen bir takımı UEFA Kupası'na Fenerbahçe'yi geçerek sokan Ziya Doğan yok?.. Hangisi başarı, bu mu, yoksa Fener, Galatasaray ve Trabzon dökülme yarışında iken ve Gençler'i de gözden ırak diye hakemler doğrarken kupa avcuna konan Luce'ninki mi?."

Lucescu Atillal Gökçe'nin kendisine geceye katılmasınını istediğini yazarak teklifi kabul ettiğini belirterek gecede ne yapacağını yazdı:

Gündemi yaratan Atilla çözümü de önerdi.
"O gece orada jüri 13 ayrı oylama yapacak.. Luce'yi protesto ediyorsan, yalnız onu protesto et.. Oylamalar ayrı ayrı yapılacak. Sıra Teknik Direktör ödüllerine geldiğinde yerinden kalkar, jürideki sandalyeni boş bırakırsın. O oylamaya katılmadığını herkes görür.. O zaman tepkin tam hedefe oturur. Amacını aşan bir gösteriye dönüşmez.."
Altan'a baktım.. Yüzünün ifadesi, Atilla'ya katılıyor.. Bizim Salı üyeleri de fikri beğendiler..
Düşündüm.. Sadece masada değil, gece yatağımda da düşündüm.
"Gençler haklı" dedim.. Oturup bu yazıyı yazma kararı verince, rahat uyudum..
Sabah'ın ödül gecesine katılacağım. Jürideki yerimi de koruyacağım.. Ama sıra Luce'nin aday olduğu oylamaya gelince sandalyemi boş bırakacağım ve oy kullanmayacağım..