BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,95
ALTIN 2.440,87
HABER /  GÜNCEL

Uluç, Hakan'ın balonunu patlattı

Ahmet Hakan ile Hıncal Uluç arasında bir 'İslam leydileri' polemiği aldı başını gidiyor. Balon patlatma yarışında son söz Uluç'un oldu.

Abone ol

Sabah yazarı Hıncal Uluç İslam leydileri yazısına cevap verdi. Hakan'ı yazılarını yorumlayan Uluç, asıl patlayan bombanın yazarın kendisinin olduğunu savundu. İşte Uluç'un köşesinden yazısıyla Hakan'a verdiği yanıt:

Yazı: Hıncal Uluç
Kaynak: www.sabah.com.tr

-HAY Allah ne muradın varsa versin, Ahmet Hakan..
Günlerce uzun uzun düşündükten sonra bana verecek cevabı nihayet bulmuş ve sonunda döktürmüş.. Başlığını okuyunca anladım..
Hani bir minik yazı yazmıştım, bazı fotoğraflara bakarak..
Peygamber sülalesinden Haşimi Hanedanı Ürdün İslam Krallığı'nın, Mısır, Suriye, Pakistan, Libya İslam Cumhuriyetlerinin, Körfez'deki İslam beyliklerinin, hatta ve hatta en tutucu, en gerici İslam tarikatı Vahabi Suud Krallığı first leydilerinin hepsinin açık başlarına nasıl gıpta ile baktığımı yazmıştım ya..
Şimdi bu balonu patlatacak.. Elde fotoğraflar olduğuna göre, balon bu "İslam Leydilerinin açık başları" değil.. O zaman ne?..
Başladım okumaya.. Saydığım bu tüm "Anayasal İslam Devletleri" üstad anlatıyor, meğer neymiş, bakın..
"Demokrasiden ve özgürlükten nasibini almamış köhne Arap rejimleri..
İki yüzlü Arap rejimleri.. Halka yaptıkları baskıyı İslami sembollerle meşrulaştırmaya çalışan krallar, diktatörler.. Çadır devletleri.. Amerikancı İslam'ın egemen olduğu petrodolar emirlikleri..
Halka onca zulüm yapan zalim diktatör ülkeleri.."
Yani, Sevgili Hakan özetle "Bu dünyada bir tek adam gibi İslam Devleti yok" diyor..
Peki ne var?..
Bütün bu "İslam Devleti" rejimlerinden farklı.. Durun Hakan'ın cümlesini aynen nakledeyim..
"Türlü kusurlarına, aksaklıklarına, sorunlarına rağmen bizim ' laik demokratik cumhuriyetimiz' demokrasiden de özgürlükten de nasip almamış köhne Arap rejimlerinden ayrışır.... Burası İslam Dünyasının tek demokratik, laik cumhuriyetidir!.."
Yani, Ahmet Hakan diyor ki.. "Anayasasında İslam devleti yazan tüm ülkeler rezil rejimlerle yönetilir. İslam dünyasının tek uygar devleti anayasasında Laik yazan Türkiye'dir.." Yani.. Farkı yaratan laikliktir. Yani farkı yaratan, ilk anayasadaki "İslam Devleti" ibaresini "Laik" diye değiştiren Atatürk'tür.
Ahmet Hakan'ın geldiği yere bakın..
Patlayan asıl bombanın ne olduğuna bakın..
Bakın da ibret alın!..