BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,96
ALTIN 2.421,77
POLİTİKA

Ülkücü sanatçıdan Erdoğan'a 'Memleket Adam' şiiri

Milliyetçi camianın önde gelen sanatçılarından olan Arif Nazım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şarkı besteledi. Söz ve müziği Arif Nazım’a ait 'Memleket Adam' şarkısı için klip de çekildi.

AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı’nda yer alması, sanatçıların eserlerine de yansıdı. Milliyetçi camianın önde gelen ozanlarından Arif Nazım, Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazdığı “Memleket Adam” adlı şiiri besteledi. Yapılan şarkıya klip de çekildi. Arif Nazım’ın Erdoğan için yazdığı şiir şu dizeler ile başlıyor:

“Yaralı bir ceylanınYüreği yanmış bir anneninBoynu bükük bir garibin acısınıİçinde hissettiğin için mi bilinmezRaam olupta en kutsal çileye sevdalanıpta ölesiyeTek vatan, tek bayrak dediğin için mi? BilinmezBizim orada çocuklar senin adını ‘Memleket Adam’ koymuşlarKolay mı? Bir çocuğun yüreğinde böylesine taht kurmak hem adam hem memleket olmakKolay mı haine zalime karşı yalçın kayalar gibi dimdik ayakta durmak.Kolay mı zulüm at oynatırken her yerde mazlumlar sinmişken her yerde başkaldırıp da ’Dünya beşten büyüktür’ diye haykırmak.“Nakarat kısmında ise, “Yürüdüğün yolda bizde varız, seni asla yalnız bırakmayız. Sen bize biz sana sevdalıyız Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan“ sözlerinin yer aldığı şiir şöyle devam ediyor:"Şimdi sen karşılıksız sevdalanmışken deliceBırak istikbalimizin failleri saf tutsunVefasız dostların yüz çevire dursunBırak ne derslerse desinler yalancı realistlerNe derlerse desinler mütefekkir görünümlü eblehlerKaranlığın ortasında bir ışık yaktın işteBakışın umut oldu, duruşun sevdaÖzlenen sen, beklenen sen oldunÖyle düştün ki gönüllere şimdi her bir yürekte memleket oldunAndolsun ki toprağa düşen şehitleri utandırmadınAndolsunki bu mukaddes vatanı utandırmadınA andolsunki şu yükselen bayrağı utandırmadın senHakkımız helaldir sonuna kadar, rabbim ne buyurmuşsa oraya kadarEy memleket adam devam, sonuna kadar devamSen yürü ayağa kalksın SakaryaSen yürü dile gelsin AyasofyaYürü ki yeşermesin zulme teziyet, şahlansın bir yüce millet.”

Sitene Ekle